Wij helpen je verder

Auto overschrijven na overlijden

Het overschrijven of verkopen van een auto na het overlijden. Dit is één van de zaken die altijd geregeld moeten worden na het overlijden van een dierbare. Er zijn genoeg dingen waar je misschien niet eerder bij stil hebt gestaan en het overschrijven van de auto kan er onderdeel van zijn. Het is verplicht om na het overlijden de auto binnen 14 dagen over te schrijven/ te vrijwaren.

Wij ontzorgen je door een eerlijke bieding op de auto te doen en een transparante en veilige werkwijze te garanderen. Je kunt de auto (als je wil samen met andere nabestaanden) bij ons brengen, of wij halen de auto op. Je krijgt altijd een inkoopverklaring zodat je alles netjes kunt weerleggen bij andere eventuele nabestaanden. De auto wordt bij ons direct gevrijwaard. Ben je de tenaamstellingscode kwijt? Dan kunnen wij je ook helpen met het aanvragen daarvan. Zijn er verder vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u makkelijker kunnen helpen met een auto overschrijven na overlijden.

Wij doen een eerlijke bieding op de auto. Je kunt de auto dan vlot verkopen, vervolgens zullen wij zorgen voor een veilige en transparante afhandeling.

Verkoopjeautoaanons.nl is een product van Johan Meure.
Al ruim 35 jaar een begrip in de autobranche.

Auto overschrijven na overlijden

Wil je de auto verkopen? Vul dan de autogegevens in en wij brengen binnen 2 werkdagen geheel vrijblijvend een gegarandeerd bod uit.


Ik weet het kenteken niet

4 simpele stappen

Makkelijk je auto verkopen

Wanneer je een auto aan ons verkoopt, is dat rechtstreeks zonder tussenpersoon. Er worden dus geen bemiddelingskosten gerekend. Daardoor kunnen wij je direct een eerlijke prijs bieden.

Informatie invullen

Vul de informatie van je auto gemakkelijk online in.

Bod accepteren

Bepaal zelf wat je doet met ons bod. Onze service is geheel vrijblijvend.

Gratis taxatie

Wij taxeren je auto gratis en sturen je een email met ons bod.

Klaar!

Jij brengt de auto of wij halen hem op. We rekenen meteen af.

Informatie invullen

Vul de informatie van je auto gemakkelijk online in.

Gratis taxatie

Wij taxeren je auto gratis en sturen je een email met ons bod.

Bod accepteren

Bepaal zelf wat je doet met ons bod. Onze service is geheel vrijblijvend.

Klaar!

Jij brengt de auto of wij halen hem op. We rekenen meteen af.

Verkoop aan een gerenommeerd bedrijf.

Als je een auto verkoopt, is het fijn om dit te doen aan een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf. Wij bestaan al ruim 35 jaar en zijn (al 25 jaar!) BOVAG-lid en RDW erkend.

Omdat wij de auto als bedrijf van je kopen, heb je niet te maken met een tussenpersoon, maar kun je alles direct alles regelen met de uiteindelijke koper (wij dus). Je hoeft dus ook geen vreemde mensen aan de deur te ontvangen, met alle risico’s van dien, zoals bijvoorbeeld fraude en joyriden.

Een betrouwbaar bedrijf voor het verkopen van uw auto na het overlijden van een dierbare.

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig om de auto over te schrijven?

Om een auto op je naam over te laten schrijven na overlijden moet je minimaal 18 jaar oud zijn en bij de gemeente in zijn geschreven in de Basisregistratie Personen. Daarnaast moet je in het bezit zijn van het volledige kentekenbewijs. Mocht je (een deel van) het kentekenbewijs of (een een deel van) de tenaamstellingcode kwijt zijn dan zul je deze dus eerst opnieuw moeten aanvragen.

Wat als ik de auto wil verkopen?

Als je deze auto zelf niet wil hebben dan kun je deze natuurlijk ook verkopen. Vul dan de autogegevens in en wij gaan aan de slag voor je met een gratis taxatie een geheel vrijblijvend bod op de auto. Wel is het belangrijk te vermelden dat wij primair geïnteresseerd zijn in origineel Nederlandse auto’s met een lagere km-stand (liefst lager dan 80.000km).
Wij zijn niet geïnteresseerd in taxi’s, schade auto’s, hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto’s en auto’s met zeer hoge km-standen. Ook vinden wij auto’s die al veel eigenaren hebben gehad vaak minder interessant.

Is het bod gegarandeerd?

Ja! Het bod dat wij doen is gegarandeerd mits uw auto conform de omschrijving is en geen mankementen vertoont of schadeverleden heeft(o.b.v. wat u heeft ingevuld en omschreven.) Natuurlijk begrijpen wij dat de auto die u aanbiedt niet nieuw is.

Mochten er beschadigingen op de auto zitten die niet zijn omschreven, bestaat de kans dat we de auto opnieuw moeten taxeren. We kunnen er dan voor kiezen om een nieuw voorstel te doen. U bent uiteraard altijd vrij om zelf te beslissen of u dan met een eventueel tegenvoorstel akkoord gaat.

Heb ik bedenktijd?

Het door ons uitgebrachte bod is acht werkdagen geldig. Uiteraard hoeft u nooit direct akkoord te gaan en kunt u rustig nadenken over ons bod. Als u besluit akkoord te gaan wordt een overeenkomst gemaakt en is de verkoop onder voorbehoud van juistheid van uw omschrijving, definitief.