Je wilt je auto verkopen. En nu?

Zelf je auto particulier verkopen is het eerste waar veel mensen aan denken. Misschien ken je wel iemand in je familie of uit de buurt die je auto wil overnemen? En verkopen via marktplaats of een andere auto verkoop site is tegenwoordig toch super makkelijk? Wees wel voorbereid op een hoop papierwerk, gedoe en vergeet vooral de onderhandelingen niet. En hoe zit het eigenlijk met de aansprakelijkheid na de verkoop?

In plaats van je auto particulier te verkopen kun je jezelf de moeite besparen en via ons je auto verkopen. Ook auto’s verkopen is namelijk een vak. Onze adviseurs hebben veel kennis en bovendien jarenlange ervaring met de aankoop en verkoop van verschillende soorten auto’s.

Een auto inruilen was namelijk nog nooit zo makkelijk. Via verkoopjeautoaanons.nl kun je in 4 eenvoudige stappen je auto verkopen. We hebben bovendien een eigen ophaalservice. Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Lees meer over hoe het werkt of neem onmiddellijk de volgende stap hieronder:

Wil je ook een snel & eerlijk bod?

Vul dan je autogegevens in en wij brengen binnen 2 werkdagen een gegarandeerd bod uit!


Ik weet het kenteken niet

Wat is de waarde van mijn auto?

Voordat je je auto gaat verkopen wil je natuurlijk weten wat je auto waard is. Bij ons kun je terecht voor een gratis waardebepaling. We kijken hierbij naar verschillende kenmerken om de dagwaarde vast te stellen. Denk dan aan leeftijd, staat van het onderhoud, de kilometerstand en eventuele aanpassingen die je aan de auto hebt gedaan.

Op basis van die waardebepaling kunnen we je geheel vrijblijvend een aantrekkelijk en eerlijk bod doen waar je vervolgens wel of niet op in kunt gaan. Aan jou de keus.

Ga je akkoord met ons bod? Super! Dan maken we een afspraak voor de overdracht en sturen we je een overeenkomst. Vervolgens bepaal je zelf of je de auto bij ons in Purmerend komt brengen of dat wij hem moeten ophalen. Na een laatste check vrijwaren wij het kenteken en maken we het geld direct over.

Ik wil mijn auto verkopen, hoe werkt het?

Je wilt je auto verkopen en je wilt een goede prijs. En natuurlijk zit je niet te wachten op gedoe. Dat snappen we. Daarom kun je bij ons zorgeloos je auto verkopen in 4 simpele stappen:

Vertel ons alles over je auto

Vul je kenteken en overige gegevens in. Wees zo volledig en eerlijk mogelijk en geef indien nodig een omschrijving van de auto. Voeg bij voorkeur ook een paar foto’s toe.

verkoop je auto in purmerend

Gratis taxatie van je auto

Binnen 2 dagen ontvang je van ons een bod. Ons team taxeert gratis de auto op basis van de informatie die je aan ons hebt gegeven.

Goed om te weten: Ons bod is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

auto verkopen

Beslis of je akkoord gaat

Of je akkoord gaat met ons bod is helemaal aan jou. Als je akkoord gaat, dan horen wij dat graag van je en maken we een overeenkomst en afspraak voor de overdracht. Het bod is gebaseerd op het brengen van de auto. in Purmerend. We kunnen de auto ook bij u thuis ophalen, dit is mogelijk vanaf € 250 in overleg.

Je auto brengen of laten ophalen

Als je bij ons bent controleren wij de auto, vrijwaren wij het kenteken en maken we meteen het geld over naar je rekening.

Als wij bij je thuis zijn , werkt dit precies hetzelfde. Je geeft de auto uiteraard pas met ons mee als het geld zichtbaar op je eigen bankrekening staat. Ook de vrijwaring krijgt u meteen.

In tegenstelling tot vele andere auto verkoop sites, werken wij zonder tussenpersonen. Er worden dus geen bemiddelingskosten in rekening gebracht. Dat betekent dat je meer geld voor je auto krijgt en weet met wie je zaken doet.

Een auto verkoop site die je kunt vertrouwen

Verkoopjeautoaanons.nl is een auto verkoop site waar meer dan 35 jaar ervaring achter zit. De site is opgericht door Johan Meure, een erkend bedrijf uit Purmerend en al jarenlang een begrip in de autobranche.

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.

Waarom je auto verkopen via verkoopjeautoaanons?

In het kort: De hoogste prijs en geen gedoe.

  • Snel en makkelijk, geen gedoe meer met advertenties plaatsen en administratieve handelingen
  • Geen tussenpersoon meer nodig = geen bemiddelingskosten = per saldo meer voor je auto
  • Ruime ervaring met aan en verkoop van tweedehands auto’s
  • Geen veiling
  • Eerlijke prijzen
  • Gratis waardebepaling (geheel vrijblijvend)
  • We kunnen je auto ophalen (in de regio Purmerend, maar ook in de rest van Nederland)
  • Bovag en RDW erkend bedrijf

Gratis je auto verkopen

Bij ons kun je gratis je auto verkopen. Wij rekenen geen extra kosten zoals bemiddelingskosten omdat we rechtstreeks met jouw zaken doen, zonder tussenpersonen. Ook rekenen we geen servicekosten zoals het geval is als je een auto verkoopt via de ANWB en doordat we geen veiling houden krijg je altijd een prijs die is gebaseerd is op de huidige waarde van je auto.

Ik wil mijn auto verkopen, wat heb ik nodig?

Het allerbelangrijkste bij het verkopen van je auto is dat je zeker moet weten dat de koper de auto op zijn naam overschrijft en jijzelf een vrijwaringsbewijs ontvangt. Als dat niet gebeurt, blijft het op papier jouw auto en blijf jij verantwoordelijk.
De belangrijkste papieren/documenten die je nodig hebt voor de verkoop van je auto:
Papieren kentekenbewijs of kentekencard
Tenaamstellingscode van het voertuig
Daarnaast moet je zeker weten dat de koper ouder is dan 18 en is ingeschreven in Nederland.
Alle informatie over het verkopen van je auto lees je bij de RDW.

Auto particulier verkopen of inruilen, wat is beter?

Als je je auto verkoopt, particulier of via een auto verkoop site zoals verkoopjeautoaanons, dan krijg je er over het algemeen een betere prijs voor dan wanneer je je auto inruilt bij een dealer. Iets om over na te denken.