Snel een inruiltaxatie ontvangen

Wil je snel een inruiltaxatie ontvangen? Moet je een auto inruilen waar je geen schik mee hebt? Wij verzorgen een inruiltaxatie voor jou!

(Wij geven het beste bod op originele Nederlandse auto’s tot 80.000 km)


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Verkoopjeautoaanons.nl is een product van Johan Meure.
Al ruim 35 jaar een begrip in de autobranche.

4 simpele stappen

Makkelijk een inruiltaxatie ontvangen

Wanneer je een auto aan ons verkoopt, is dat rechtstreeks zonder tussenpersoon. Er worden dus geen bemiddelingskosten gerekend. Daardoor kunnen wij je direct een eerlijke prijs bieden.

Informatie invullen

Vul de informatie van je auto gemakkelijk online in.

Bod accepteren

Bepaal zelf wat je doet met ons bod. Onze service is geheel vrijblijvend.

Gratis taxatie

Wij taxeren je auto gratis en sturen je een email met ons bod.

Klaar!

Jij brengt de auto of wij halen hem op. We rekenen meteen af.

Informatie invullen

Vul de informatie van je auto gemakkelijk online in.

Gratis taxatie

Wij taxeren je auto gratis en sturen je een email met ons bod.

Bod accepteren

Bepaal zelf wat je doet met ons bod. Onze service is geheel vrijblijvend.

Klaar!

Jij brengt de auto of wij halen hem op. We rekenen meteen af.

Verkoop je auto aan ons

Dit is waarom je kiest voor ons

Wij zijn al ruim 35 jaar een begrip in de autobranche. Wanneer je een auto aan ons verkoopt, is dat rechtstreeks en dus zonder bemiddelingskosten. Daardoor kunnen wij je direct een eerlijke prijs bieden.

Rechtstreeks zonder tussenpersoon

Omdat wij de auto als bedrijf van je kopen, heb je niet te maken met een tussenpersoon, maar kun je direct alles regelen met de koper (ons dus).

Wij bieden je altijd direct een eerlijke prijs

Wanneer je een auto aan ons verkoopt, is dat rechtstreeks en dus zonder bemiddelingskosten. Daardoor kunnen wij je direct een eerlijke prijs bieden.

Wij zijn zowel BOVAG als RDW erkend

Als je een auto verkoopt, is het fijn om dit te doen aan een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf. Wij bestaan al ruim 35 jaar en zijn (al 25 jaar!) BOVAG-lid en RDW erkend.

Gemakkelijk en snel geregeld

Wij werken niet met robots. In tegenstelling tot veel bedrijven worden de biedingen bij ons gedaan door echte mensen. Wel zo persoonlijk. Heb je vragen? Dan kun je altijd een mailtje sturen of een telefoontje plegen om iemand te spreken. We staan je graag te woord.

Persoonlijk contact en goede service

We kunnen ons voorstellen dat het misschien best spannend is om je auto te verkopen. Het voordeel is dat bij ons alles zowel vlot als makkelijk geregeld is. Je ontvangt altijd direct je geld en de vrijwaring. Heb je vragen? Dan staan we je altijd persoonlijk te woord.

Verkoop je auto in 4 simpele stappen

Nadat je de informatie van je auto gemakkelijk online hebt ingevuld, doen wij je vrijblijvend een bod. Als je dit bod accepteert halen wij de auto op of je kunt hem zelf langsbrengen.

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.

Binnen 2 werkdagen inruiltaxatie

Als u uw gegevens heeft verstuurd, taxeren we uw auto en brengen wij binnen 2 werkdagen een gegarandeerd bod uit. Het bod wordt dus niet automatisch gegenereerd door een robot. Hierdoor weet u dat de prijs een echte bieding is. U heeft vervolgens de mogelijkheid om ons bod te accepteren of af te wijzen.

Accepteert u het bod, dan nemen we contact op om de overdracht in te plannen. U kunt de auto bij onze vestiging in Purmerend brengen, of gebruik maken van de ophaalservice. Als u de auto aan ons verkoopt, controleren we of de auto klopt met uw omschrijving en als dat zo is maken we direct het geld aan u over. De vrijwaring krijgt u ook meteen.

inruilt taxatie

Wil je ook een snel & eerlijk bod?

Vul dan je autogegevens in en wij brengen binnen 2 werkdagen een gegarandeerd bod uit!


Ik weet het kenteken niet

Verkoop aan een gerenommeerd bedrijf

Als u uw auto verkoopt, is het fijn om dit te doen aan een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf. Wij bestaan al ruim 35 jaar en zijn (al 25 jaar!) BOVAG-lid en RDW erkend.

Omdat wij de auto als bedrijf van u kopen, heeft u niet te maken met een tussenpersoon, maar kunt u alles direct alles regelen met de uiteindelijke koper (wij dus). U hoeft dus ook geen vreemde mensen aan uw deur te ontvangen, met alle risico’s, op bijvoorbeeld fraude en joyriden, van dien. Zo krijgt u een eerlijke autotaxatie!