4 simpele stappen

Makkelijk je auto verkopen

Je wilt jouw auto verkopen. Niet alleen voor de hoogste prijs maar ook met het minste gedoe. Je wilt weten met wie je zaken doet. Je auto zorgeloos verkopen met de hoogste prijs doe je met verkoopjeautoaanons.nl.

In tegenstelling tot vele andere websites waar jij je auto te koop kan aanbieden, werken wij zonder tussenpersonen. Er worden dus geen bemiddelingskosten in rekening gebracht. Dat betekent dus dat je meer voor je auto krijgt en weet met wie je zaken doet. We bieden onze dienst in de regio Purmerend en omstreken. Lees hier welke regio’s dit zijn.

Verkoopjeautoaanons.nl is een product van Johan Meure.
Al ruim 35 jaar een begrip in de autobranche.

Verkoop je auto in deze 4 simpele stappen

Je vult de informatie van je auto in

Vul je kenteken en gegevens in. Probeer zo volledig mogelijk te zijn en geef eventueel een omschrijving van je auto.

Tip: Voeg een paar foto’s toe en wees eerlijk over de staat van de auto.

Wij taxeren je auto gratis.

Ons team taxeert uw auto aan de hand van de ingevulde / doorgegeven informatie. Je krijgt binnen 2 werkdagen een bod van ons, telefonisch of per e-mail. Alles is vrijblijvend en kosteloos. Je zit nergens aan vast.

Besluit wat je doet met ons bod

Als je akkoord gaat met ons voorstel sturen wij je een overeenkomst.
Vervolgens zullen wij contact opnemen en met je afstemmen of je de auto komt brengen of dat wij hem moeten ophalen.

Je brengt of wij halen de auto

Nadat we de auto hebben gecontroleerd, vrijwaren wij het kenteken en betalen we direct per bank. Het geld staat binnen enkele minuten op je rekening.

Gratis taxatie

Vraag nu een bod aan

Als je de gegevens hebt verstuurd, taxeren we de auto en brengen wij binnen 2 werkdagen een gegarandeerd bod uit. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om ons bod te accepteren of af te wijzen. Je zit nergens aan vast.


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Veelgestelde vragen

In welke auto’s zijn jullie geïnteresseerd?

Onze kracht ligt bij origineel Nederlandse auto’s met een lagere km-stand (liefst lager dan 60.000km).

Wij zijn niet geïnteresseerd in taxi’s, schade auto’s, hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto’s en auto’s met zeer hoge km-standen. Ook vinden wij auto’s die al veel eigenaren hebben gehad vaak minder interessant.

Is het bod gegarandeerd?

Ja! Het bod dat wij doen is gegarandeerd mits uw auto conform de omschrijving is en geen mankementen vertoont of schadeverleden heeft(o.b.v. wat u heeft ingevuld en omschreven.) Natuurlijk begrijpen wij dat de auto die u aanbiedt niet nieuw is.

Mochten er beschadigingen op de auto zitten die niet zijn omschreven, bestaat de kans dat we de auto opnieuw moeten taxeren. We kunnen er dan voor kiezen om een nieuw voorstel te doen. U bent uiteraard altijd vrij om zelf te beslissen of u dan met een eventueel tegenvoorstel akkoord gaat.

Wanneer en hoe krijg ik betaald?

U heeft het geld DIRECT op uw rekening. Als u bij onze vestiging bent, maar ook als wij bij u thuis zijn. U kunt dus meteen op uw eigen bankrekening controleren dat het geld op uw rekening staat. Ook de vrijwaring ontvangt u direct per email. De wegenbelasting stopt dan ook automatisch.

Heb ik bedenktijd?

Het door ons uitgebrachte bod is acht werkdagen geldig. Uiteraard hoeft u nooit direct akkoord te gaan en kunt u rustig nadenken over ons bod. Als u besluit akkoord te gaan wordt een overeenkomst gemaakt en is de verkoop onder voorbehoud van juistheid van uw omschrijving, definitief.

Is de auto ophaalservice kosteloos?

Ons bod is altijd gebaseerd op het BRENGEN van de auto. Als u niet in staat bent om de auto te brengen kunnen wij ook de auto bij u ophalen echter kan dit (afhankelijk van de afstand) gevolgen hebben voor de bieding. Wij rekenen doorgaans € 250,- voor het ophalen van de auto. U kunt de auto, in overleg, van maandag t/m zaterdag brengen bij onze locatie in Purmerend.