auto verkopen beste prijs

De beste prijs voor je auto!

Auto verkopen beste prijs

Na jaren samen trouwe kilometers te hebben gemaakt, heb je toch besloten om je auto te verkopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Misschien gebruik je de auto amper tot niet, of ben je toe aan iets nieuws, wellicht iets groters? Wat de reden ook is, uiteindelijk wil iedereen z’n auto voor de beste prijs verkopen.

Het kan een heel geregel zijn om je auto particulier, via een dealer of juist aan een groter bedrijf te verkopen. Vaak gaat dit door middel van een tussenpersoon waardoor het contact moeizamer kan verlopen. Bovendien brengt de verkoop van je auto vaak veel administratieve rompslomp met zich mee. Verkoop je je auto particulier?

Dan ben je veel tijd kwijt aan het plaatsen van een goede advertentie, vervolgens komen daar nog proefritten bij kijken en tot slot moet de daadwerkelijke overdracht nog plaatsvinden en dan hebben we het nog niet eens over het stukje onzekerheid met betrekking tot de aansprakelijkheid vlak na de verkoop. Kies je ervoor om de auto bij een dealer te verkopen dan is het lastig om te beoordelen of jij een eerlijke prijs ontvangt voor jouw auto.


 • Snel geregeld
 • Altijd een eerlijke prijs
 • Veilig & vrijblijvend

Een dealer is afhankelijk van veel factoren die invloed hebben op het bod dat zij kunnen doen op jouw auto. Neem jezelf deze zorg uit handen en bespaar jezelf de tijd en kies ervoor om je auto bij ons te verkopen.

Bij ons ben je in vier simpele stappen van je auto af en krijg je er een hoog bod voor terug. Wij werken zonder tussenpersonen waardoor de verkoop soepel en eenvoudig verloopt; daarnaast hoeven we zo ook geen bemiddelingskosten te rekenen. Jij een goede zakenpartner met duidelijke communicatie, wij korte lijnen om het voor beide partijen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij ons kun je rekenen op een vast contactpersoon.

Het stappenplan voor de beste prijs van je auto

Doorloop onderstaande stappen om snel een eerlijk bod op jouw auto te krijgen.

 • Vul je kenteken en gegevens in. Wees eerlijk over de conditie. Hierdoor ontvang jij snel een passend bod.
 • Vervolgens taxeren wij jouw auto geheel vrijblijvend! Dit doen wij op basis van de door jou ingestuurde informatie.
 • Binnen twee dagen kun je een bod verwachten, telefonisch of per mail.
 • Ga je akkoord met dit aanbod? Dan is je auto verkocht! Je kunt ervoor kiezen om de auto naar Purmerend te brengen of wij komen hem ophalen. We rekenen meteen af!

Een aantal tips om een zo hoog mogelijk bod op jouw auto te ontvangen

Maak de auto schoon

Zorg voor een schone auto. Niet alleen de buitenkant van de auto moet stralen, ook de binnenkant is altijd goed om mee te pakken. Even snel een stofzuiger en stofdoek erbij pakken en je auto is weer zo goed als nieuw!

Onderhoud de auto goed en wees transparant

Heb jij je auto altijd goed onderhouden? Super! Goed onderhoud van je auto kan de prijs vaak opdrijven. Zorg er daarom voor dat je de onderhoudshistorie paraat hebt bij de verkoop. Niemand houdt van onzekerheid met betrekking tot de geschiedenis van de auto.

Bovendien zijn veel gegevens zoals APK-keuringen op te halen via bijvoorbeeld: een APK-check. Bovendien zal een auto waarbij de APK-keuring net geweest is een hoger bod opleveren; de koper weet dan dat deze kosten niet op korte termijn gemaakt hoeven te worden. Verkoop je de auto aan ons? Dan zullen wij de auto altijd eerst checken.

Maak goede foto’s

Duidelijke en mooie foto’s helpen bij het verkopen van je auto. Je hebt je auto goed gepoetst en dit eindresultaat wil je natuurlijk vastleggen. Zorg ervoor dat de auto op een goede plek staat met voldoende licht. Zorg er vervolgens voor dat je duidelijke foto’s maakt vanuit verschillende hoeken. Op deze manier zorg jij niet alleen voor een vlotte verkoop van je auto, maar dit kan ook nog eens de prijs opdrijven.

Waarom je auto verkopen aan verkoopjeautoaanons?

 • Rechtstreeks contact zonder tussenpersoon;
 • We bieden je altijd direct een eerlijke prijs;
 • We zijn zowel BOVAG als RDW erkend;
 • De gehele verkoop is gemakkelijk en snel geregeld;
 • Persoonlijk contact en goede service.

Klaar om je auto te verkopen?

Bespaar jezelf het werk en bovendien de stress die het verkopen van een auto met zich meebrengt en vraag direct een bod aan. Binnen no-time heb jij je auto verkocht en daarvoor hoef je niets in te leveren op de verkoopprijs. Sterker nog: je ontvangt ook nog eens het hoogst haalbare bod.

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.