Auto verkoop sites: Verkoopjeautoaanons.nl vs de ANWB

Autoverkoop sites, er zijn steeds meer websites die aanbieden om je auto voor een goede prijs over te nemen. Helaas is alleen niet elke verkoper even betrouwbaar. Dit is waarom veel klanten vaak opteren voor autoverkoop sites die bekend zijn. Een voorbeeld hiervan is de ANWB die een goede reputatie heeft onder consumenten. Maar, is het zo dat bekende autoverkoop sites automatisch de beste zijn? In dit artikel vergelijken wij de autoverkoop sites Verkoopjeautoaanons.nl met de ANWB. 

Autoverkoop site Verkoopjeautoaanons.nl

Eerst wordt de autoverkoop site verkoopjeautoaanons.nl besproken. Verkoopjeautoaanons.nl onderscheidt zich tegenover de concurrentie op een aantal manieren. Eén van de meest opvallende manieren is het feit dat de autoverkoop site geen gebruik maakt van tussenpersonen. Dit is vaak wel het geval bij auto sites waar je auto verkocht kan worden.

Doordat er geen tussenpersonen zijn, kan Verkoopjeautoaanons.nl een hogere prijs aanbieden en weet je met wie je zaken doet. Een ander voordeel van de autoverkoop site is het feit dat je een gratis taxatie kunt doen. Je kunt snel en voordelig zien wat voor bedrag je kan krijgen voor je auto. Een mogelijk nadeel voor Verkoopjeautoaanons.nl is het feit dat zij zich voornamelijk focussen op relatief nieuwe auto’s. Bij voorkeur hebben de auto’s een kilometerstand lager dan 80.000 km. In de volgende alinea bespreken we de autoverkoop site ANWB. 

Autoverkoop site ANWB

De tweede autoverkoop site die besproken wordt is de ANWB. In tegenstelling tot Verkoopjeautoaanons.nl gebruikt de ANWB wel een tussenpersoon. Dit betekent dat er extra kosten zijn en er een lagere prijs aangeboden kan worden voor de auto vergeleken met verkoopjeautoaanons.nl. Wat een voordeel is bij de ANWB is het feit dat zij elke auto inkopen en er een minder grote focus is op de leeftijd van de auto. Op deze autoverkoop site zal het bod mogelijk lager liggen maar, je kunt in ieder geval je auto verkopen.

Conclusie

In dit artikel hebben we twee autoverkoop sites onderling vergeleken. Dit waren de autoverkoop sites verkoopjeautoaanons.nl en de ANWB. Mocht je een auto hebben die bij voorkeur een kilometerstand heeft onder de 80.000 kilometer en je wilt je auto verkopen voor een hoog bedrag? Dan ben je bij verkoopjeautoaanons.nl aan het goede adres. Door het gebrek aan tussenpersonen kunnen zij een betere prijs aanbieden vergeleken met andere autoverkoop sites. Mocht het om een oudere auto gaan en je bent tevreden met een lagere prijs dan is de ANWB de beste autoverkoop site.