elektrische auto verkopen

Elektrische auto verkopen

Steeds meer mensen willen elektrisch gaan rijden, waardoor elektrische auto’s zeer in trek zijn. Doordat de overheid elektrisch rijden stimuleert en de brandstofkosten een stuk lager zijn, stappen steeds meer mensen over naar elektrische exemplaren. Jouw elektrische auto verkopen zal daarom geen probleem zijn!

Niet alleen de gloednieuwe vierwielers zijn in trek bij autokopers, maar ook tweedehands elektrische auto’s doen het goed. Onder de elektrische auto’s is Tesla het meest populaire merk. Daarnaast zijn ook de elektrische varianten van bijvoorbeeld Volkswagen en Fiat enorm in trek. Maar hoe kun je snel en zonder gedoe je auto verkopen?

Tegenwoordig is het steeds makkelijker om je auto online te verkopen. Ben je van plan om je elektrische auto te verkopen? Bij verkoopjeautoaanons.nl kun je razendsnel je elektrische auto verkopen voor een passende prijs. Je elektrische auto verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Elektrische auto verkopen via verkoopjeautoaanons.nl

elektrische auto verkopen

Wil jij jouw elektrische auto verkopen en ben jij nog op zoek naar een partij? Dan ben je bij verkoopjeautoaanons.nl aan het juiste adres! Bij ons heb je geen last van een lang verkoopproces en heb je direct duidelijkheid. Wel zo makkelijk als je snel je auto wil verkopen voor de juiste prijs!

Maar hoe gaat het verkopen van je auto aan ons in zijn werk? Het proces is net zo helder en simpel als onze werkwijze! Door je aan te melden op onze website en de vereiste gegevens in te voeren, zoals je kenteken en andere relevante informatie, kunnen wij een bod voorbereiden. Binnen 2 werkdagen zul je dit bod ontvangen. Indien je akkoord gaat met dit bod, dan zullen wij contact met jou opnemen, zodat we de laatste zaken kunnen regelen. Jouw auto moet immers naar onze locatie worden gebracht, terwijl wij jou direct het verkoopbedrag kunnen geven.

Waarom verkopen aan verkoopjeautoaanons.nl?

Verkoopjeautoaanons.nl is al meer dan 35 jaar actief in de autobranche, waarbij wij in al deze jaren hebben gezorgd voor vele tevreden verkopers. Jouw elektrische auto verkopen doe je direct bij ons. Bij het verkoopproces zijn geen tussenpersonen betrokken, dus je hoeft ook niet bang te zijn voor extra kosten. Er zijn een hoop bedrijven die wel werken met tussenpersonen, waardoor je te maken krijgt met bemiddelingskosten. Bij verkoopjeautoaanons.nl kun je besparen op deze kosten!

Daarnaast zijn wij ook de betrouwbare partner die je kunt vertrouwen bij het verkopen van je auto. Onze biedingen worden persoonlijk uitgevoerd en onze vele tevreden klanten kunnen onze betrouwbaarheid bevestigen. De reviews liegen er niet om! Daarnaast is verkoopjeautoaanons.nl al 25 jaar BOVAG-lid en RDW erkend.

elektrische auto verkopen

Elektrische auto verkopen aan je vrienden of familie

Naast het verkopen van je elektrische auto aan ons, kun je er ook voor kiezen om iemand uit je omgeving blij te maken met je elektrische auto. Wie weet ken je een familielid of goede buur die op zoek is naar een elektrische vierwieler, zodat je deze persoon misschien blij kunt maken met jouw auto.

Net als zaken doen met ons kan het verkopen van je auto aan vrienden of familie een eenvoudige manier van autoverkoop zijn. Je hoeft immers niet te adverteren en kunt zaken doen met een betrouwbare partij. De koper zal ook tevreden zijn, omdat hij of zij jou kan vertrouwen en via jou natuurlijk alle details van de elektrische auto te weten komt.

Echter, het verkopen van je elektrische auto aan bekenden van je, kan ook negatief uitpakken. Wanneer er achteraf problemen zijn met de auto, of de verkoopprijs blijkt veel te hoog te zijn, kunnen er ook spanningen onderling ontstaan. Het zou natuurlijk zonde zijn als er onenigheid ontstaat door de verkoop van een auto. Wanneer je deze problemen wilt voorkomen, staan wij als betrouwbare partner klaar om zaken met je te doen!

Elektrische auto verkopen via het internet

elektrische auto verkopen

Wanneer je geen problemen met mensen uit je omgeving wilt krijgen, kun je er ook voor kiezen om je elektrische auto aan een onbekende partij te verkopen. Om in contact te komen met deze partijen kun je gebruik maken van het internet. Zo kun je via het internet je elektrische auto aan ons verkopen, om te profiteren van onze snelheid en eerlijke prijs. Daarnaast kun je ook via het internet op zoek naar andere autokopers.

Wanneer je jouw auto online wilt gaan verkopen, kunnen hier de nodige haken en ogen aan zitten. Zo is de kans groot dat je veel energie en tijd moet stoppen in het verkopen van je auto. Waar verkoopjeautoaanons.nl eenmalig om informatie vraagt, kunnen verschillende particulieren om extra informatie vragen en dit zelfs meermaals doen. Zo kun je een hoop tijd kwijt zijn aan het maken van extra foto’s en het communiceren met verschillende geïnteresseerde partijen. En dan hebben we het nog niet eens over het maken van een proefrit gehad!

Op welke plekken op het internet kan ik mijn elektrische auto verkopen?

Om je elektrische auto te verkopen kun je ook gebruikmaken van de vele online verkoopplaatsen. Er zijn talloze sites waar jij jouw auto in de verkoop kunt zetten. Echter, bij deze manier van verkopen heb je geen indicatie dat er direct een koper voor jouw auto te vinden is. Ook kun je advertenties plaatsen, zodat je de zichtbaarheid van jouw auto kunt verhogen bij de juiste doelgroep.

Ook zijn er gratis manieren om je auto via het internet te verkopen. Zonder advertenties is het ook mogelijk om de juiste doelgroep aan te spreken. Zo kun je via hashtags potentiële autokopers vinden, die via deze hashtag zoeken naar een geschikte elektrische auto. Grote social media platformen, zoals Instagram, YouTube en Facebook, maken gebruik van hashtags.

Zo kun je dus op een goedkope manier veel kijkers krijgen! In het meest ideale scenario vind je iemand via je eigen social media kanalen. Door daarnaast goede hashtags te gebruiken, wordt de kans nog groter dat jij je ideale autokoper vindt. Een derde optie op het internet is door autofora en specifieke Facebookpagina’s op te zoeken en hier je elektrische auto aan te bieden.

Elektrische auto verkopen, wat is de beste manier?

Jouw elektrische auto verkopen, wat is nu de beste manier? Dit hangt helemaal af van jouw eisen en wensen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de juiste koper, die graag de hoofdprijs voor jouw elektrische auto betaalt? Of ben je tevreden met een redelijk bod, indien de koper snel en duidelijk de zaken kan regelen?

Voor de meeste bezitters van een elektrische auto geldt dat ze hun auto verkocht willen hebben wanneer zij van plan zijn om een nieuwe auto te kopen. Zo kunnen zij met de opbrengst een nieuwe vierwieler kopen of dit geld besteden aan andere dingen, zoals vakanties of het betalen van rekeningen. Voor deze autoverkopers geldt dat snelheid belangrijk is bij de verkoop, omdat er al een plan is voor het geld.

Om vlot je elektrische auto voor een goede prijs te verkopen, kun je profiteren van onze service. Bij ons ben je verzekerd van een goed bod, op zeer korte termijn. Binnen twee dagen heb jij je bod binnen en kun je zelf bepalen wat je met dit bod doet. En ben je het niet eens met het bod? Geen probleem! Het bod is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Het verkoopproces bij verkoopjeautoaanons.nl

Het verkoopproces bij ons bestaat uit enkele stappen, die ervoor zorgen dat je snel je elektrische auto kunt verkopen. Allereerst vul je de benodigde gegevens in op onze website. Hier zullen alle gegevens die wij nodig hebben vermeld worden, zodat er geen verrassingen achteraf komen. We vragen bijvoorbeeld om je kenteken en naar de staat van je elektrische auto. Ook wordt het meesturen van foto’s gewaardeerd. Met beeldmateriaal kunnen we sneller bepalen wat ons bod wordt, zodat jij sneller een bod zult ontvangen.

Binnen twee werkdagen heb jij van ons een bod binnen. Dit bod wordt door ons team zelf uitgebracht en is gebaseerd op onze eigen taxatie. Om in aanmerking te komen voor een eerlijk bod voor je elektrische auto, zal de elektrische auto een niet-import auto moeten zijn, die maximaal 80.000 kilometer op de teller heeft staan. Wanneer je ons bod hebt ontvangen, hoef je niet halsoverkop te besluiten wat je met dit bod gaat doen. Je zit nergens aan vast, dus je kunt het bod in overweging nemen of zelfs weigeren.

Wanneer ons bod naar tevredenheid is, kun je akkoord gaan met het bod. Vervolgens sturen wij een overeenkomst naar jou op en nemen we ook contact met je op. De auto zal immers naar ons toe moeten komen en wij willen ervoor zorgen dat je snel het verkoopbedrag op je rekening hebt staan. Daarom kan onze ophaalservice de auto komen halen, maar je mag ook zelf bij ons in Purmerend langskomen! Bij dit contactmoment voeren we nog een extra controle uit, om te kijken of alle doorgegeven informatie ook klopt. Vervolgens wordt het verkoopbedrag per direct per bank overgemaakt. Zo heb je binnen enkele minuten het verkoopbedrag al op je bankrekening staan!

Wil jij een andere auto verkopen?

Ben jij helemaal overtuigd en klaar om in zee te gaan met verkoopjeautoaanons.nl, maar heb jij geen elektrische auto? Dat vinden wij natuurlijk geen enkel probleem. Als jij een auto met een Nederlands kenteken hebt met (het liefst) een kilometerstand van minder dan 60.000 km, dan ben jij van harte welkom. Vul direct jouw kenteken in, een taxatie is bij ons helemaal gratis.

Zijn wij geïnteresseerd in alle auto’s? Helaas niet. Taxi’s, auto’s met schade, hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto’s en auto’s met zeer hoge km-standen hebben wij geen interesse in. Ook zijn auto’s die al veel eigenaren hebben gehad, voor ons vaak minder interessant. Wil jij een personenauto of bedrijfsauto verkopen, dan trekt dat natuurlijk wel onze aandacht.

Past jouw auto nog steeds binnen ons profiel en ben jij benieuwd wat wij voor jou en jouw Audi, BMW, Ford Volkswagen of andere auto kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Maar daar blijft het niet bij. Is het nu al tijd om jouw Tesla, Volvo, Toyota of andere elektrische auto te verkopen? Met een aantrekkelijk bod van verkoopjeautoaanons.nl ben je nog een stap dichterbij jouw droomauto!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.