tesla verkopen

Tesla verkopen

Wil jij jouw Tesla verkopen?

Ben je van plan om je Tesla te verkopen? Jouw Tesla verkopen kun je op verschillende manieren aanpakken. Tweedehands auto’s zijn zeer populaire auto’s in Nederland en dat geldt ook voor Tesla’s. Dit komt onder andere door het imago van Tesla, omdat het bedrijf staat voor veiligheid en duurzaamheid op de weg en daarbuiten.

Alle modellen van Tesla zijn elektrisch, waardoor de uitstoot gereduceerd wordt en daarbij de brandstofkosten ook een stuk lager liggen. Tweedehands Tesla’s hebben het voordeel dat ze een stuk goedkoper qua aanschaf zijn én daarnaast ook qua brandstof een stuk goedkoper zijn. Tesla combineert duurzaamheid met technologische ontwikkelingen, om zo te zorgen voor een schonere toekomst.

Toch kan het voorkomen dat je de elektrische auto wilt verkopen. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuw model Tesla, of je ogen hebt laten vallen op een ander automerk, dan is het de juiste tijd om je Tesla te verkopen. Maar op welke manieren kun je jouw huidige auto verkopen? En wat is de meest snelle en voordelige manier? Ontdek in dit artikel hoe jij jouw Tesla het beste kunt verkopen!

tesla verkopen

Tesla verkopen via verkoopjeautoaanons.nl

tesla verkopen

Indien je snel je auto wilt verkopen of niet direct een geschikte koper kunt vinden, kun je jouw auto verkopen via verkoopjeautoaanons.nl. Wij bieden autoverkopers een snelle en passende oplossing, om zo tot een eerlijke deal te komen. Dit bespaart je een hoop tijd en energie, die je anders kwijt bent aan het onderhandelen over de verkoop. Wij bieden een snelle service aan, zodat je de verkoop snel af kunt ronden.

Maar hoe kun jij je auto aan verkoopjeautoaanons.nl verkopen? Door je aan te melden op onze website kun je snel een bod ontvangen. Na het aanmelden op de website, hoef je alleen je kenteken in te voeren en de gevraagde aanvullende informatie te verstrekken. Vervolgens ontvang je een bod van ons en nemen we contact met je op, om de betaling af te handelen en de Tesla in ontvangst te nemen.

Waarom jouw Tesla verkopen aan verkoopjeautoaanons.nl?

Al ruim 35 jaar zijn wij actief binnen de autobranche en hebben in deze jaren vele autoverkopers geholpen met de verkoop van hun auto. Wanneer jij je auto aan ons verkoopt, doe je dat rechtstreeks met ons, waardoor je geen last hebt van bemiddelingskosten. Bij de verkoop heb je niet te maken met tussenpersonen, maar wordt alles direct met elkaar afgehandeld. Hierdoor is het voor ons mogelijk om een eerlijke prijs voor jouw auto te kunnen bieden.

Naast een eerlijke prijs, staan wij ook bekend om onze betrouwbaarheid. Deze betrouwbaarheid komt niet zomaar en is ontstaan door de vele tevreden verkopers, die ons waarderen vanwege de goede service en goede biedingen. Daarnaast zijn wij al ruim 25 jaar BOVAG-lid en RDW erkend.

De vele tevreden autoverkopers zijn onder andere het resultaat van onze biedingen, die door onze mensen worden uitgebracht. Wij maken geen gebruik van robots en houden van een persoonlijke aanpak. Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Je kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen of door een e-mail te sturen.

tesla verkopen

We gaan graag met je in gesprek en kijken samen naar de mogelijkheden. Onze snelle en persoonlijke communicatie komt ook terug in het verkoopproces. Bij ons hoef je niet lang te wachten op een bod; wij houden ervan dat de verkoop goed en vlot geregeld wordt. Daarom ontvang je niet alleen snel een bod, maar krijg je altijd direct je geld en de vrijwaring.

Tesla inruilen bij de dealer

Naast het verkopen van je Tesla aan ons, kun je ook een poging wagen bij de Tesla-dealer. Niet op elke Tesla zal een dealer bieden, maar een Tesla met een relatief recent bouwjaar, die een lage kilometerstand heeft en daarnaast goed onderhouden is, zal al snel de interesse van een dealer wekken.

Het kan voorkomen dat een autodealer alleen de Tesla wil kopen wanneer je bij deze dealer ook een nieuwe auto koopt. Indien dit niet jouw plan is, is het verstandiger om jouw Tesla op een andere manier te verkopen. Toch is het verkopen aan een dealer vaak veilig en betrouwbaar. Echter, het minpunt bij de meeste autodealers is dat je niet de hoofdprijs voor je oude Tesla zult ontvangen. De dealer wil immers zelf ook verdienen aan een eventuele doorverkoop, waardoor hij baat heeft bij een lage inkoopprijs.

Tesla verkopen aan vrienden of familie

De meest persoonlijke manier om je Tesla te verkopen is door jouw vierwieler te verkopen aan vrienden, familie of andere bekenden uit jouw omgeving. Als verkoper kan dit ook een fijn gevoel opleveren, omdat je bij deze verkoopmethode weet wie de kopende partij is en wie er gaat genieten van jouw Tesla. Geen lastige onderhandelingen met zakelijke contacten, maar een leuke manier om je dierbaren blij te maken met een geweldige auto.

Jouw Tesla verkopen aan mensen uit je omgeving kan echter ook nadelig uitpakken. Doordat je de kopende partij kent, en zij jou kennen, kunnen er snel conflicten ontstaan wanneer er iets misgaat met de Tesla. Wanneer er iets aan de auto mankeert kan dit zorgen voor onenigheid, wat natuurlijk zonde zou zijn! Een bekend gezegde is daarom: ‘Met familie en vrienden moet je wandelen, niet handelen.’


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Tesla verkopen via internet

Wanneer je problemen met je familie graag wilt voorkomen, kun jij ook via het internet jouw Tesla verkopen. Bij het vinden van de juiste koper voor jouw Tesla, kun je kiezen uit verschillende platformen op het internet. Marktplaats is misschien wel het meest bekende voorbeeld, waar je terecht kunt voor zeer veel verschillende producten, waaronder auto’s.

Websites zoals Marktplaats worden dagelijks door verschillende autoliefhebbers grondig doorzocht, om zo de perfecte auto te vinden. Zo zijn er ook kopers die op zoek zijn naar elektrische auto’s van Tesla, waardoor potentiële kopers van jouw auto online ook te vinden zijn!

Vaak is de kopende partij op het internet een particulier, die gemiddeld de hoogste prijs voor een auto betaalt. Vaak heeft deze doelgroep minder kennis van auto’s of willen ze graag een bepaald model hebben, waardoor er hogere bedragen betaald zullen worden.

Het nadeel van online je Tesla verkopen, is dat je veel energie moet stoppen in de verkoop van je auto. Allereerst moet je zorgen dat jouw auto zichtbaar is op het internet, door bijvoorbeeld jouw Tesla op verschillende platformen te delen.

Wanneer geïnteresseerden meer willen weten over de auto, vragen ze vaak om extra info of meer foto’s, wat extra tijd kost. Wanneer een potentiële koper de auto graag met zijn eigen ogen wil bekijken, zul je een afspraak moeten inplannen.

tesla verkopen

Daarbij komt dat je met een onbekend persoon afspreekt en dus onbekende mensen aan de deur krijgt. Kortom, zelf je Tesla verkopen via het internet, kan een hoop tijd kosten, waarbij het nodige geduld vereist is. Een succesvolle verkoop op deze manier levert gemiddeld wel meer op dan de alternatieven, waardoor je zelf dus de voor- en nadelen moet afwegen.

Tesla verkopen, wat is de beste manier?

De beste manier om jouw Tesla te verkopen hangt af van je motief en je doelen. Ben je op zoek naar een snelle verkoop, zonder veel gedoe? Of wil je zelf veel tijd en energie stoppen in de verkoop, om zo mogelijk een hoger bedrag te ontvangen voor je Tesla? Het is handig om voor jezelf deze aspecten vooraf goed af te wegen, zodat je zelf jouw beste manier om je Tesla te verkopen kunt vinden.

Voor de meeste Tesla verkopers geldt dat zij graag snel hun auto verkocht willen hebben, zodat ze kunnen doorschakelen naar een nieuw exemplaar of het geld voor iets anders willen gebruiken. Verkoopjeautoaanons.nl is daarom voor veel mensen de ideale partner bij het verkopen van hun Tesla.

Bij ons ontvang je zeer snel een bod en weet je daarom direct waar je aan toe bent. Hierdoor hoef je geen tijd, geld en energie stoppen in het verkoopproces, maar kun je snel schakelen en je Tesla verkopen voor een eerlijke prijs.

Hoe werkt verkoopjeautoaanons.nl?

Via onze website kun jij je zeer snel en eenvoudig aanmelden voor het verkopen van je Tesla. In vier eenvoudige stappen kun jij je auto al verkocht hebben! Allereerst vul je de benodigde informatie in op onze website. Zonder deze gegevens kunnen wij geen bod uitbrengen, dus het is belangrijk dat je de juiste gegevens meestuurt.

Zo vragen wij bijvoorbeeld naar je kenteken en ontvangen we graag een omschrijving over de staat van je auto. Daarnaast is het meesturen van foto’s zeer verstandig, omdat wij met dit beeldmateriaal een snel en accuraat bod uit kunnen brengen.
.
Aan de hand van de door jou verstrekte informatie taxeren wij de auto. Op basis van deze taxatie brengen wij binnen twee werkdagen een bod uit, die per mail of telefonisch zal worden uitgebracht. Bij ons ontvang je een eerlijke prijs voor je Tesla, indien het een niet-import auto betreft en maximaal 80.000 kilometer heeft gereden. Het bod dat wij uitbrengen is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en kunt met het bod doen wat je zelf wilt!

Indien je tevreden bent met ons bod en je akkoord gaat, sturen wij een overeenkomst naar jou op. Daarnaast zullen wij nogmaals contact opnemen, om de koop succesvol af te ronden. De Tesla moet immers door onze ophaalservice worden opgehaald of je kunt hem zelf naar onze vestiging in Purmerend brengen. Daarnaast voeren we nog een extra controle uit, om de door jou verstrekte informatie te controleren. Als dat allemaal overeenkomt dan betalen we de auto direct per bank. Zo heb je binnen enkele minuten jouw geld al binnen. Sneller kan het niet!

Wil jij een andere auto verkopen?

Ben jij helemaal overtuigd en klaar om in zee te gaan met verkoopjeautoaanons.nl, maar heb jij geen Tesla? Dat vinden wij natuurlijk geen enkel probleem. Als jij een auto met een Nederlands kenteken hebt met (het liefst) een kilometerstand van minder dan 60.000 km, ben jij van harte welkom. Vul direct jouw kenteken in; een taxatie is bij ons helemaal gratis.

Zijn wij geïnteresseerd in alle auto’s? Helaas niet. Taxi’s, auto’s met schade, hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto’s en auto’s met zeer hoge km-standen hebben wij geen interesse in. Ook zijn auto’s die al veel eigenaren hebben gehad, voor ons vaak minder interessant. Wil jij een personenauto of bedrijfsauto verkopen, dan trekt dat natuurlijk wel onze aandacht.

Past jouw auto nog steeds binnen ons profiel en ben jij benieuwd wat wij voor jou en jouw Audi, BMW, Ford, Volkswagen of andere auto kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Maar daar blijft het niet bij. Ook met elektrische auto’s kun jij bij ons aankloppen. Is het nu al tijd om jouw Volvo, Toyota of andere elektrische auto te verkopen? Met een aantrekkelijk bod van verkoopjeautoaanons.nl ben je nog een stap dichterbij jouw droomauto!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.