BMW verkopen

BMW verkopen

BMW verkopen

BMW is een Duitse onderneming die auto en motorfietsen produceert die bekend staan om hun degelijke en betrouwbare kwaliteit. BMW staat voor Bayerische Motoren Werke, of Beierse Motorfabrieken in het Nederlands. Dit Duitse automerk van hoog niveau is opgericht in 1916 en gevestigd in de Beierse stad München. In het logo van BMW is daarom een blauw-wit geblokt veld te vinden, wat verwijst naar het wapen van de Zuid-Duitse deelstaat Beieren.

Dankzij de eerste, voor toendertijd, geavanceerde zescilinder sportwagens en sedans die werden geproduceerd in 1933 kreeg BMW een sportief imago als bouwer van sportieve auto´s. Het is daarom niet verrassend dat BMW groot is geworden mede dankzij de autosport.

BMW heeft vele successen behaald in de belangrijkste competities op nationaal en internationaal niveau. De sport invloed is tot op heden nog duidelijk te zien dankzij de inspiratie van de raceauto´s die geïmplementeerd is in de in serie geproduceerde auto’s.


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend
BMW verkopen

Een ander kenmerk van een BMW auto is dat de meeste BMW´s achterwielaandrijving hebben. Met de meeste moderne modellen is het inmiddels ook mogelijk om vierwielaandrijving te hebben. BMW is in de loop van de jaren uitgegroeid tot de leidende fabrikant van premium auto´s en motorfietsen wereldwijd en produceerde in 2014 voor het eerst maar liefst meer dan 2 miljoen voertuigen. Als internationaal concern maakt BMW gebruik van 31 productie- en assemblage vestigingen in 15 landen. Het wereldwijde verkoop- en distributienetwerk spreidt zich uit over meer dan 140 landen.

BMW produceert eveneens automobielen onder de naam Mini en is ook het moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars. In 2018 verkocht BMW bijna 150.000 elektrische auto´s. Naast de Westerse markt is BMW sinds 2003 bezig zich te richten op de Chinese markt en wil daar BMW voertuigen produceren. Naast productie wil BMW ook investeren in onderzoek en ontwikkeling en willen ze de verkoop en after-sales service in China optimaliseren.

Het succes van BMW is altijd gebaseerd geweest op langetermijndenken en verantwoord handelen. Duurzaamheid en efficiënte resourcemanagement zijn dan ook al sinds lange tijd opgenomen in het strategisch beleid van het automerk en worden doorgevoerd van de toeleveringsketen, via de productie tot het einde van de gebruiksfase van alle producten. Dankzij de Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid rijd je kwalitatief altijd goed.

Ben je inmiddels toe aan een nieuwe BMW en wil je van je oude BMW af? Verkoop je BMW dan aan Verkoopjeautoaanons.nl.

Jouw BMW verkopen doe je via Verkoopjeautoaanons.nl

BMW verkopen

Wil je graag je BMW verkopen, maar heb je geen zin in alle administratieve rompslomp eromheen? Het lijkt misschien gemakkelijk om je auto zelf te verkopen aan een kennis, familielid of vriend, maar er komt veel meer bij het verkoopproces kijken dan je van tevoren denkt. Met Verkoopjeautoaanons.nl bespaar je jezelf een hoop gedoe en kun je snel, makkelijk en betrouwbaar je BMW verkopen. Bovendien hebben we een eigen ophaalservice en geven wij een goede prijs voor wat je auto waard is!

Bespaar jezelf gedoe

Wie nog nooit zelf een auto heeft verkocht aan een andere particulier, zal ervan versteld staan wat er allemaal bij de verkoop van een auto komt kijken. Op het eerste gezicht lijkt het met het talloze aanbod van auto verkoop sites heel makkelijk om zelf de touwtjes in handen te nemen. Maar als je denkt dat je er met een paar foto´s en zinnetjes bent, dan heb je het mis.

BMW verkopen

Ten eerste bieden de meeste websites waarop je zelf je auto kunt verkopen geen gratis service aan. Dat betekent dat je moet betalen om je auto op de deze sites te mogen verkopen. Om een advertentie te mogen plaatsen moet je dus betalen. Houd er hierbij ook rekening mee dat er een tijdslimiet zit aan de advertentie. Verkoop je je auto niet binnen de afgesproken tijd? Dan vervalt je advertentie en zul je opnieuw moeten betalen voor verlenging.

Mocht je besluiten om toch voor een advertentie te gaan, dan wil het niet zeggen dat je de auto snel kunt verkopen. Gezien het vele aanbod op de verschillende autoverkoop websites, hebben autokopers een keuze uit een ruim aanbod. Hierdoor zul je niet de enige aanbieder zijn met jouw model auto.

Aangezien het voor de koper heel gemakkelijk en snel is om digitaal contact te leggen met een autoverkoper, zullen ze meerdere autoverkopers tegelijk contacteren. Terwijl een geïnteresseerde interesse toont in jouw auto, kan diegene ondertussen ook aan het onderhandelen zijn met andere aanbieders.

Er zullen waarschijnlijk veel autokopers interesse tonen in je advertentie, maar het kan lang duren voordat het tot een daadwerkelijke koop overgaat. Hierdoor kan het veel tijd in beslag nemen om zelf je auto aan een particulier te verkopen. Mocht er dan iemand serieuze interesse tonen in je auto en een proefrit willen maken, moet je er voor zorgen dat je tijd vrij maakt hiervoor.

Makkelijk jouw BMW verkopen aan Verkoopjeautoaanons.nl

Wil jij graag jouw BMW verkopen aan ons en wil je weten welke stappen je nu moet ondernemen? We beginnen met het noteren van de gegevens. We vragen je om je kentekennummer, foto´s en een beschrijving van je auto naar ons te sturen. Daarna gaan we met de gegevens aan de slag en taxeren we je auto. Je krijgt van ons binnen 2 werkdagen een bod dat voor 8 dagen geldig blijft. Het is dus niet nodig om snel te beslissen, neem hier rustig je tijd voor.

BMW verkopen

Ook zit je nu nog nergens aan vast, alles is vrijblijvend en kosteloos. Probeer wel zo eerlijk mogelijk te zijn over de staat van je BMW. Mocht het uiteindelijk blijken dat de echte staat afwijkt van de aangegeven staat, bijvoorbeeld niet aangegeven schade, dan zullen we een nieuw bod uitbrengen. Je beslist dan zelf of je akkoord gaat met het tegenbod.

Natuurlijk begrijpen we dat de aangeboden auto niet nieuw meer is. Bij het bepalen van het bod kijkt ons team naar de leeftijd van de auto, de staat waarin de auto is onderhouden, de huidige kilometerstand en of de auto aanpassingen heeft ondergaan. Als je hebt besloten om je auto aan ons te verkopen dan sturen we je een overeenkomst toe en bepaal je of je de auto zelf komt brengen of dat we deze, tegen een vergoeding, bij je op komen halen.

Je kunt de auto van maandag t/m zaterdag zelf komen brengen op onze locatie in Purmerend. Voor het ophalen van je auto rekenen we doorgaans een bedrag van €250,-. Voordat we overgaan op de definitieve verkoop doen we nog een laatste check en controleren we de auto. Daarna wordt het kenteken gevrijwaard en storten we het bedrag DIRECT op je rekening. Jouw BMW verkopen? Zo makkelijk, snel en betrouwbaar kan het zijn als je besluit om hem te verkopen aan Verkoopjeautoaanons.nl

Daarnaast weet je ook nooit met zekerheid met wie je aan het onderhandelen bent en via internet is de betrouwbaarheid van de andere partij vaak lastig in te schatten. En heb je gedacht aan de aansprakelijkheid na het verkopen van je auto? Voor al deze taken die komen kijken bij het verkopen van je auto ben je zelf verantwoordelijk.

Jouw BMW verkopen, dit zijn de uitzonderingen

Wil jij jouw BMW verkopen? Er zijn een aantal gevallen waarin we je helaas niet kunnen helpen met de verkoop. We zijn namelijk niet geïnteresseerd in taxi´s, auto´s met schade en hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto´s of ambulances. Ook vinden we BMW’s die al veel eigenaren hebben gehad en BMW’s met een zeer hoge km-stand vaak minder interessant. Onze kracht ligt bij origineel Nederlandse auto´s met een lagere km-stand, het liefst onder de 80.000 km.

Particulier een auto verkopen kost niet alleen geld maar ook veel tijd

Tel je de kosten van de advertentie, de keuring van de auto en het opstellen van de overeenkomst bij elkaar op dan kunnen deze tussen de vijfhonderd en duizend euro liggen. Dit zijn fikse bedragen die zeker voor een goedkopere auto niet haalbaar zijn. Daarbij is het ook nog eens het proces wat veel tijd kost.

Het klinkt makkelijk om even een auto te verkopen, maar dit is zeker niet het geval. Wees je dan ook goed bewust van het proces wat het particulier verkopen van een auto met zich meebrengt. Besluit je toch particulier te verkopen krijg dan eerst goed de totale kosten op papier en zie of het waard is deze te maken voor de verkoop van jouw auto.

Jouw BMW verkopen doe je snel en gemakkelijk aan Verkoopjeautoaanons.nl

Jouw BMW verkopen doe je het liefst zonder gedoe en met de hulp van professionele auto adviseurs. Bespaar jezelf daarom een hoop administratieve rompslomp en geld en kies voor de makkelijke weg. Bij Verkoopjeautoaanons.nl kun je terecht voor een gratis waardebepaling van jouw BMW, geheel vrijblijvend. Besluit je met ons in zee te gaan dan zorgen we voor een snelle administratieve afhandeling en betaling en besparen we je daarnaast een heleboel administratief werk, geld en onderhandelingen. 

Wil jij een andere auto verkopen?

Ben jij helemaal overtuigd en klaar om in zee te gaan met Verkoopjeautoaanons.nl, maar heb jij geen BMW? Dat vinden wij natuurlijk geen enkel probleem. Als jij een auto met een Nederlands kenteken hebt met (het liefst) een kilometer stand van minder dan 60.000 km, ben jij van harte welkom. Vul direct jouw kenteken in, een taxatie is bij ons helemaal gratis.

Zijn wij geïnteresseerd in alle auto’s? Helaas niet. Taxi’s, auto’s met schade, hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto’s en auto’s met zeer hoge km-standen hebben wij geen interesse in. Ook zijn auto’s die al veel eigenaren hebben gehad, voor ons vaak minder interessant. Wil jij een personenauto of bedrijfsauto verkopen, dan trekt dat natuurlijk wel onze aandacht.

Past jouw auto nog steeds binnen ons profiel en ben jij benieuwd wat wij voor jou en jouw Audi, Ford Volkswagen of andere auto kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met ons!

Maar daar blijft het niet bij. Ook met elektrische auto’s kan jij bij ons aankloppen. Is het nu al tijd om jouw Tesla, Volvo, Toyota of andere elektrische auto te verkopen? Met een aantrekkelijk bod van Verkoopjeautoaanons.nl ben je nog een stap dichterbij jouw droomauto!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.