Nadelen van ANWB auto verkopen

In dit blog bespreken we de nadelen van een auto verkopen bij de ANWB. Je auto verkopen is niet makkelijk. Er zijn veel verschillende bedrijven die je auto willen over kopen en daarnaast heb je ook nog de optie om je auto te verkopen aan een ander persoon. Bij twijfel kiezen mensen vaak voor opties die het meest betrouwbaar zijn in hun ogen. Dit zijn vaak merken of bedrijven die zij al kennen. In dit geval zal het waarschijnlijk de ANWB zijn; het bedrijf dat iedereen kent. Helaas is het niet zo dat je een bekend bedrijf altijd de beste optie is, in dit artikel bespreken we de nadelen van de ANWB.

Veilig bij ANWB auto verkopen

Als je ervoor kiest om bij de ANWB je auto te verkopen, dan heb je te maken met een veiling. Bedrijven kunnen onderling bieden op de auto die aangeboden wordt. Je kunt zelf beslissen of je het bod accepteert. Het risico dat je loopt met een veiling is het feit dat je auto erg ondergewaardeerd wordt en de kopers niet genoeg tijd nemen om te kijken naar je auto. Bij verkoopjeautoaanons.nl nemen we voor elke auto rustig de tijd om het te bekijken en een goed bod uit te brengen. Bij de veiling van een ANWB auto verkopen ben je afhankelijk van wat bedrijven onderling bieden. Iets wat enorm nadelig kan zijn voor de koper. 

Servicekosten ANWB auto verkopen

Een andere reden om je auto niet te verkopen bij de ANWB, is het feit dat je servicekosten moet betalen. De servicekosten die je moet betalen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Eén van de factoren is of je lid bent van de ANWB. Mocht je lid zijn van de ANWB dan krijg je korting op je servicekosten. Je betaalt dan maximaal € 89,95. Geen lid van de ANWB? Dan kun je tot € 99,95 kwijt zijn aan servicekosten.

Deze kosten worden afgetrokken van het bod dat je krijgt, wat een negatieve verrassing kan zijn. Geen interesse in het betalen van servicekosten? Bij verkoopjeautoaanons.nl betaal je geen service kosten. Interesse in de stappen die je moet ondernemen om je auto snel en makkelijk te verkopen bij verkoopjeautoaanons.nl? Klik dan hier

Alle nadelen van ANWB auto verkopen

In dit blog hebben we besproken wat de nadelen zijn van je auto verkopen bij de ANWB. Je betaalt onder andere servicekosten en je bent afhankelijk van een veiling. Je kan tot € 100,00 kwijt zijn aan servicekosten bij de ANWB. Je kunt je auto gratis laten taxeren bij verkoopjeautoaanons.nl. Hier kan je de auto verkopen voor een eerlijk bedrag en betaal je ook geen extra servicekosten. Benieuwd naar tips om je auto snel te verkopen? Ga dan naar de blog pagina.