bedrijfsauto verkopen

Bedrijfsauto verkopen

Bedrijfsauto verkopen: snel, gemakkelijk en tegen een goede prijs

Groeit jouw bedrijf en heb je daarom een andere bedrijfsauto nodig? Of heb je een nieuwe uitdaging gevonden? Wat jouw motief ook is om jouw bedrijfsauto te verkopen, bij Verkoopjeautoaanons.nl zit je goed! Ons team denkt altijd met je mee. Zo kun je ons altijd bereiken via de mail, telefoon en op onze locatie, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden. Bedrijfsauto’s zijn enorm verschillend, daarom staat ons team klaar om in contact met jou te komen!

bedrijfsauto verkopen

Bedrijfsauto’s zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor het lastig kan zijn om zelf direct een koper te vinden. Elke onderneming heeft zijn specifieke eisen voor het vervoer, die bijdragen aan de groei van het bedrijf. Daarbij geeft de autodealer vaak een relatief laag bedrag voor een bestelauto.

Autodealers zijn immers handelaren, die zo goedkoop mogelijk willen kopen en zo duur mogelijk willen verkopen. Daarom is jouw bedrijfsauto verkopen via Verkoopjeautoaanons.nl geen overbodige luxe!

Wij bieden jou niet alleen een snelle en betrouwbare service, maar ook een eerlijke prijs, die op basis van taxatie is onderbouwd. Wij helpen je graag met de verkoop van je bedrijfsauto, waardoor je op deze pagina kunt ontdekken hoe wij te werk gaan en wat je hierdoor kunt verwachten. Ook belichten wij de alternatieve verkoopopties, zodat je zelf kunt afwegen wat jouw voorkeur heeft. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Je ontdekt het hier!

Bedrijfsauto verkopen via Verkoopjeautoaanons.nl

Snel geld verdienen of na lang zoeken nog geen koper gevonden? Wat je motief ook is, bij Verkoopjeautoaanons.nl kun je altijd rekenen op een snelle service en een eerlijke prijs! Zo kun je een hoop tijd en moeite besparen, om je direct te focussen op een succesvolle deal met een betrouwbare partner. Wij houden van duidelijkheid en menselijkheid, waardoor wij zelf bedrijfsauto’s taxeren en binnen twee werkdagen een bod kunnen uitbrengen.

Maar hoe kun jij je bedrijfsauto verkopen via Verkoopjeautoaanons.nl? Wij beloven een snelle service en via onze website maken we deze belofte ook waar. Op onze website kun je jouw kenteken invoeren en vervolgens alle gegevens invullen. Vervolgens ontvang je een bod van ons en kun je doorgeven wat je met dit bod wil doen. Indien je blij bent met het bod kunnen we direct de laatste zaken afronden, jou het geld overmaken en de bedrijfsauto van je overnemen.

Waarom zijn wij de ideale koper?

Onze focus ligt al ruim 35 jaar op het inkopen van diverse auto’s, waarbij een goede service, een eerlijke prijs en een tevreden autoverkoper voor ons van groot belang zijn. Onze persoonlijke aanpak en snelle werkwijze worden door veel verkopers gewaardeerd, waar de vele positieve reviews getuige van zijn. Wanneer jij jouw bedrijfsauto aan ons verkoopt, doe je direct met ons zaken. Er zijn geen tussenpersonen, waardoor je geen zorgen hoeft te hebben over bemiddelingskosten en wij juist een betere prijs aan jou kunnen bieden!

Een eerlijke prijs en een goede service zorgen voor veel waardering en terugkerende klanten, en daarnaast spreken onze certificaten voor zich. Al ruim 25 jaar zijn wij BOVAG-lid en ook RDW erkend. Ook onze persoonlijke aanpak maakt ons een ideale koper voor jouw bedrijfsauto.

De taxatie en het bod verrichten wij volledig zelf, zonder dat er een algoritme of bot aan te pas komt. Hierdoor kun je vertrouwen op het meest accurate bod voor jouw bedrijfsauto!

bedrijfsauto verkopen

Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Je kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen of door een e-mail te sturen. We gaan graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden door te nemen. Op deze manier kunnen we vlot tot een passend bod komen en heb jij snel je ideale deal te pakken! Wij houden van doorpakken en zullen bij een succesvolle deal zorgen dat jij zo snel mogelijk het geld op je rekening hebt.

Op welke andere manieren kun je een bedrijfsauto verkopen?

Naast gebruik te maken van onze snelle service en goede biedingen, kun je er ook voor kiezen om andere verkoopmethoden te gebruiken. Misschien ligt jouw voorkeur bij een andere aanpak of ben je gewoon benieuwd naar alle opties. Daarom behandelen we hieronder drie andere manieren om je auto te verkopen.

We belichten hierbij zowel de positieve als negatieve kanten. Zo kun je voor jezelf de afweging maken en gaan voor de beste optie. Nieuwsgierig naar de andere verkoopmethoden en/of deze ook beter zijn dan onze goede service? Lees dan vooral verder!

Bedrijfsauto verkopen aan iemand die je kent

Misschien heb je eerder al eens een familielid of collega gehoord over zijn zoektocht naar de perfecte bedrijfsauto. Ga jij jouw bedrijfsauto verkopen, dan kan deze persoon de ideale kandidaat zijn! Zo kun je een bekende blij maken met jouw bedrijfsauto en kun je snel met iemand zaken doen. Een bijkomend pluspunt, is dat de kans groot is dat je jouw auto in de toekomst nog vaak te zien zal krijgen. Voor veel autoverkopers geldt dat zij het leuk vinden om te zien wat er met hun auto gebeurt na de verkoop.

bedrijfsauto verkopen

Echter, jouw bedrijfsauto verkopen aan iemand uit jouw omgeving kan ook negatieve gevolgen hebben. Zo kun je problemen ondervinden tijdens het onderhandelen, waardoor je relatie met de kopende partij een stuk minder wordt.

Ook kan er na een transactie bijvoorbeeld een defect ontdekt worden, waar de koper niet blij mee is. Ook dit soort situaties kunnen invloed hebben op bijvoorbeeld de werksfeer, verjaardagen of de sfeer bij buurtborrels.

Je kunt deze vervelende verrassingen voorkomen door vooraf duidelijke afspraken te maken en dit op papier vast te leggen. Zo kun je hier altijd op terugvallen indien er problemen zijn. Daarnaast kun je natuurlijk zaken doen met een partij die je niet tot jouw omgeving rekent. Verkoopjeautoaanons.nl is in dit geval de ideale partner om samen tot een succesvolle deal te komen!

Bedrijfsauto verkopen via het internet

Dankzij het internet is het mogelijk om enorm veel mensen te bereiken, waardoor het ook mogelijk is om op deze manier een koper voor jouw bedrijfsauto te vinden. Veel mensen verkopen hun bedrijfsauto via het internet, omdat er dagelijks enorm veel geïnteresseerden het wereldwijde web afstruinen, op zoek naar de juiste auto. Hierbij worden er verschillende auto websites en online-marktplaatsen geraadpleegd, waar het aanbod zeer groot is.

Doordat er veel kijkers zijn, gebruiken veel autoverkopers deze online platformen wanneer zij hun bedrijfsauto verkopen. Hierdoor is de concurrentie op dit soort platformen ook enorm. Het gevaar hiervan is dat jouw bedrijfsauto niet meer opvalt tussen al het andere aanbod.

Zeker wanneer je een bedrijfsauto wilt verkopen waar er enorm veel van op de markt zijn, kan het lastig zijn om je auto kwijt te raken. Om op te vallen kun je een zeer lage prijs vragen, maar dit zorgt er nog niet voor dat dit de ideale deal voor jou is.

Daarnaast brengt je bedrijfsauto verkopen via internet veel tijd met zich mee. Je moet advertenties voorbereiden en online plaatsen, om vervolgens veel tijd kwijt te zijn aan onderhandelingen met mensen.

Daarnaast komt het vaak voor dat mensen extra info of foto’s willen, waardoor je nog meer tijd moet steken in het verkopen van je bedrijfsauto. Veel mensen zien toch af van deze methode, omdat het veel tijd kost en je na een succesvolle afspraak een onbekende aan de deur krijgt. Dit is voor vele autoverkopers geen prettig idee.

bedrijfsauto verkopen

Kies er daarom voor om ons in te schakelen via het internet. Bij Verkoopjeautoaanons.nl weet je zeker dat je snel zaken kunt doen met een betrouwbare partij, die op basis van taxatie een eerlijk bod uitbrengt. Met deze manier van werken sla je een hoop activiteiten en frustraties over en kun je direct een succesvolle deal sluiten!

Via social media je bedrijfsauto verkopen

Het internet heeft ervoor gezorgd dat er voor autoverkopers een hele hoop opties bij zijn gekomen. Niet alleen autowebsites en handelsplatformen als Marktplaats zijn hierdoor interessante verkoopplatformen geworden, maar ook social media kun je hiervoor gaan gebruiken. Miljarden mensen hebben een account op verschillende social media platformen, waardoor je via dit medium een hoop mensen kunt bereiken. Het mooie van social media is dat algoritmes ervoor zorgen dat jouw content aan de juiste doelgroep wordt getoond.

Daarnaast kun je zelf ook een steentje bijdragen. Dit is mogelijk door advertenties te plaatsen op socialmediakanalen, maar deze optie kost geld. Het is ook mogelijk om dit gratis te doen, door gericht content de delen via diverse socialmediakanalen. Zo kun je op bijvoorbeeld Twitter en Instagram hashtags gebruiken bij je content. Via deze hashtags kunnen mensen jouw bedrijfsauto vinden. Hierdoor kun je met weinig moeite een hoop potentiële kopers bereiken.

Het minpunt van social media is dat je niet zeker weet met wie je communiceert. Fraudeurs maken daarom ook gebruik van het handelen op social media. Zo zijn er verschillende verhalen van mensen die op verkeerde links klikken of oplichters aan de deur hebben gehad. Bij Verkoopjeautoaanons.nl weet je zeker dat je niet met vervelende verrassingen te maken krijgt!

Bedrijfsauto verkopen: wat is de beste manier?

De beste manier om jouw bedrijfsauto te verkopen is de manier die aansluit bij jouw eisen en wensen. Daarom is het belangrijk dat je voor jezelf prioriteiten stelt en op basis daarvan op zoek gaat naar een goede deal. Wil je bijvoorbeeld snel je bedrijfsauto verkopen? De kans bestaat dat je dan minder geld voor je auto krijgt, maar je kunt wel snel doorschakelen met het geld dat je ervoor krijgt.

Ook onze service wordt door autoverkopers geroemd vanwege de snelheid, dus Verkoopjeautoaanons.nl valt ook binnen deze categorie. Echter, wij combineren snelheid met betrouwbaarheid én een goede prijs. Indien de verkoopsnelheid voor jou minder relevant is, kun je er ook voor kiezen om te wachten tot je een geschikte koper vindt die jouw verkoopprijs wil betalen. Grote kans dat deze methode veel meer tijd en energie gaat kosten, maar daar kan de verkoopprijs dan ook naar zijn!

Houd er wel rekening mee dat je nooit garanties hebt, dus wachten op die ene koper betekent niet dat het wachten automatisch zal lonen. Gelukkig bestaat ons bedrijf ruim 35 jaar en willen wij nog vele jaren autoverkopers gelukkig maken met een succesvolle deal, dus kun je altijd op ons rekenen!

Je bedrijfsauto verkopen via Verkoopjeautoaanons.nl

Wil jij jouw bedrijfsauto verkopen en ben je op zoek naar een betrouwbare partij die vlot zaken doet, dan ben je bij Verkoopjeautoaanons.nl aan het juiste adres! Je kunt op onze website eenvoudig starten met de procedure. Door op de homepage je kenteken in te vullen en vervolgens te klikken op de groene knop met ‘Vraag een bod aan’, kun je de procedure al starten! Vervolgens kom je terecht bij het verkoopformulier. Hier worden verschillende gegevens gevraagd, waarbij we het waarderen als je een zo gedetailleerd en zorgvuldig mogelijk antwoord geeft.

Op basis van de door jou ingestuurde gegevens zullen wij de auto taxeren. Indien jouw bedrijfsauto een niet-import auto is en maximaal 60.000 kilometers op de teller heeft, dan kun je van ons een bod verwachten. Aan de hand van deze taxatie brengen wij een bod uit, die je zeer snel in je mailbox kunt vinden. Binnen twee werkdagen heb je het bod al binnen! Dit bod is geheel vrijblijvend, je kunt met het bod doen wat je maar wilt. Je zit nergens aan vast en bent vrij om het bod te accepteren of naast je neer te leggen.

Indien je akkoord bent met het bod, is het tijd om de overeenkomst op te maken. Deze overeenkomst ontvang je per mail. Daarnaast zullen we overleggen over de overige zaken om de koop af te ronden. Je kunt de bedrijfsauto naar onze locatie in Purmerend brengen of gebruik maken van onze ophaalservice. Voordat de bedrijfsauto onze kant op gaat, voeren wij eerst een laatste controle uit. Hierbij kijken we of alle gegevens kloppen. Wanneer alle informatie klopt, is de deal rond en maken we direct het geld over naar jouw rekening. Sneller kan het niet!


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Wil jij een andere auto verkopen?

Ben jij helemaal overtuigd en klaar om in zee te gaan met Verkoopjeautoaanons.nl, maar heb jij geen bedrijfsauto? Dat vinden wij natuurlijk geen enkel probleem. Als jij een auto met een Nederlands kenteken hebt met (het liefst) een kilometerstand van minder dan 60.000 km, dan ben jij van harte welkom. Vul direct jouw kenteken in, een taxatie is bij ons helemaal gratis.

Zijn wij geïnteresseerd in alle auto’s? Helaas niet. Taxi’s, auto’s met schade, hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto’s en auto’s met zeer hoge km-standen hebben wij geen interesse in. Ook zijn auto’s die al veel eigenaren hebben gehad voor ons vaak minder interessant. Wil jij een personenauto of bedrijfsauto verkopen, dan trekt dat natuurlijk wel onze aandacht.

Past jouw auto nog steeds binnen ons profiel en ben jij benieuwd wat wij voor jou en jouw BMW, Ford Volkswagen of andere auto kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Maar daar blijft het niet bij. Ook met elektrische auto’s kun je bij ons aankloppen. Is het nu al tijd om jouw Tesla, Volvo, Toyota of andere elektrische auto te verkopen? Met een aantrekkelijk bod van Verkoopjeautoaanons.nl ben je nog een stap dichterbij jouw droomauto!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.