Volkswagen verkopen

Ben je op zoek naar de ideale Volkswagen koper? Als het gaat om Volkswagen verkopen, ben je bij ons aan het juiste adres! Waar veel autokopers een onpersoonlijke aanpak hebben of de verkoop zeer lang duurt, staan wij bekend om onze betrouwbare en snelle handelswijze. Wij van verkoopjeautoaanons.nl komen graag met jou in contact om een goede deal te sluiten!

Volkswagen is door Ferdinand Porsche opgericht om een ‘auto voor iedereen’ te ontwikkelen. In 1937 zag het bedrijf het levenslicht en sindsdien is het bezig geweest met hun missie. Zo kennen de meeste mensen de Volkswagen Transporter wel, het Volkswagenbusje waar vandaag de dag nog steeds een grote vraag naar is.

Niet alleen is Volkswagen een enorm populaire en veel verkochte auto, ook vandaag de dag is Volkswagen een auto voor iedereen. En dit zal in de toekomst niet gaan veranderen, aangezien het bedrijf druk bezig is met het ontwikkelen van elektrische auto’s. Nederlanders zijn gek op de zogenoemde Duitse degelijkheid, die in de verschillende modellen terugkomt. 

Ook voor ons is Volkswagen een zeer interessante auto en daarom helpen wij jou graag met de verkoop van jouw Duitse bolide. Om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan de pagina of via het groene icoontje met ons telefoonnummer erin. Wil je graag meer weten over onze werkwijze en hoe je jouw Volkswagen kunt verkopen? Op deze pagina ontdek je wat onze werkwijze is en waarom wij jouw ideale verkooppartner zijn! 

Welke Volkswagens liggen goed in de markt?

Zowel nationaal als internationaal zijn Volkswagens enorm populaire auto’s en liggen ze goed in de markt. In Nederland behoort de Duitse autofabrikant tot de merken die de meeste mensen wel kennen, wat resulteert in vele Volkswagens op de Nederlandse wegen. Tussen alle verschillende Volkswagen modellen zijn er drie die je het vaakst op de weg tegen zal komen, namelijk de Volkswagen Golf, Polo en Passat. Van deze drie modellen zijn er meer dan een miljoen in Nederland verkocht, wat een enorm aantal is!

De meest verkochte Volkswagen is de Golf. Dit model wordt al bijna 50 jaar geproduceerd en is niet alleen de meest gewilde Volkswagen, maar staat ook in de top 3 meest verkochte auto’s! Naast de Golf heeft de Volkswagen Polo ook een hoge notering binnen de verkoopcijfers van Volkswagen en van alle verkochte auto’s. Op de lijst met de meest verkochte auto’s staat de Polo op plek 10, en is daarnaast de trotse nummer 2 van Volkswagen.

Volkswagen verkopen aan verkoopjeautoaanons.nl

Wanneer je graag snel je auto wilt verkopen, of al een tijdje onsuccesvol op zoek bent naar een koper, kun je profiteren van het gemak dat wij te bieden hebben! Via verkoopjeautoaanons.nl kun je door onze snelle service zeer rap tot een goede deal komen en je auto verkocht hebben. Wij kunnen je een hoop tijd, energie en zorgen besparen door onze snelle, maar klantgerichte service.

Maar hoe is het mogelijk om via verkoopjeautoaanons.nl mijn Volkswagen te verkopen? Door je aan te melden op onze website zal je snel een bod van ons ontvangen. Na het aanmelden op de website, hoef je alleen de gevraagde informatie te verstrekken. Op basis van deze informatie brengen wij een bod uit, dat geheel vrijblijvend is. Wanneer je akkoord gaat met het bod kunnen we de deal afronden.

volkswagen verkopen doe je bij verkoopjeautoaanons.nl

Waarom zijn wij de ideale koper?

Door met ons in zee te gaan, kun je vertrouwen op de door ons opgebouwde reputatie. Al ruim 35 jaar maken wij autoverkopers blij door auto’s voor een eerlijke prijs te kopen en een goede maar snelle service te leveren. Wanneer jij je auto aan ons verkoopt, doe je dat rechtstreeks met ons bedrijf. Er komen geen tussenpersonen aan te pas, waardoor je geen last hebt van bemiddelingskosten. 

Niet alleen onze jarenlange ervaring en de positieve reviews van vele klanten kenmerken onze betrouwbaarheid, maar verkoopjeautoaanons.nl is daarnaast ook ruim 25 jaar BOVAG-lid en RDW erkend. Onze kennis en persoonlijke aanpak wordt hierbij gewaardeerd door autoverkopers. Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Je kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen of door een e-mail te sturen. We gaan graag in gesprek met je om te kijken wat de mogelijkheden zijn

Hoe werkt je Volkswagen verkopen aan verkoopjeautoaanons.nl?

Je Volkswagen verkopen kun je snel en eenvoudig via onze website regelen. Door je gegevens in te voeren op onze website, kunnen wij een bod gaan uitbrengen op jouw auto. Het is daarom belangrijk dat je de door ons gevraagde informatie opstuurt en het liefst zo gedetailleerd mogelijk onze vragen beantwoord. Het meesturen van foto’s wordt ook gewaardeerd, zodat we zo snel en accuraat mogelijk een passend bod kunnen uitbrengen.

Aan de hand van de door jou opgestuurde informatie gaan wij jouw Volkswagen taxeren. Deze taxatie wordt door onszelf gedaan en is niet gebaseerd op een algoritme of robots. Je Volkswagen verkopen aan verkoopjeautoaanons.nl wordt op een menselijke manier gedaan, om zo een ideale service te verlenen. Bij ons ontvang je een eerlijke prijs voor je Volkswagen. De eisen die wij stellen aan jouw Duitse vierwieler is dat het een niet-import auto betreft, die maximaal 80.000 kilometer heeft afgelegd.

Nadat je ons bod hebt ontvangen, kun je zelf bepalen wat je hiermee gaat doen. Er zijn geen addertjes onder het gras, je kunt met het bod doen wat je zelf wilt. Geen probleem indien je liever niet akkoord gaat. Indien je wel akkoord gaat met ons bod, dan sturen wij een overeenkomst naar jou toe. Tevens zullen we contact met je opnemen over het afhandelen van de verkoop. Wij zullen immers het geld moeten overmaken naar jou en de auto kan naar ons toe. Je kunt de auto zelf naar ons brengen in Purmerend of gebruik maken van onze ophaalservice.

Bij dit contactmoment bekijken we de auto goed en controleren we of jouw informatie inderdaad klopt. Indien alles akkoord is betalen we per direct het overeengekomen bedrag aan jou, zodat je direct van het geld gebruik kunt maken. Sneller kan het niet!

Op welke andere manieren kun je jouw Volkswagen verkopen?

Niet alleen is het mogelijk om aan ons je auto te verkopen, maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Om jou een zo groot mogelijke keuze qua opties te geven, nemen we hieronder enkele mogelijkheden met je door. Zo kun je voor jezelf ontdekken welke methode bij jou past en waarom jouw Volkswagen verkopen aan ons zo voordelig is!

Volkswagen verkopen via internet

Op het internet zijn er veel platformen waar jouw Volkswagen verkopen mogelijk is. Zo zijn er verschillende websites die zich richten op het verkopen van auto’s, maar ook algemene marktplaatsen waar mensen hun auto te koop aanbieden. Marktplaats is hier een bekend voorbeeld van. Op deze website kun je allerlei producten en diensten aanbieden, waaronder ook auto’s. Via deze route is het mogelijk om jouw auto onder de aandacht van vele mensen te brengen, maar het is lastig om op te vallen tussen alle andere te koop staande auto’s.

Daarbij komt dat deze manier van je Volkswagen verkopen best intensief kan zijn. Je zal foto’s moeten maken en advertenties moeten plaatsen. Daarnaast zullen geïnteresseerden contact met jou opnemen, waar je ook tijd aan kwijt bent. Vaak willen deze mensen meer over de auto weten of onderhandelen over de prijs. Hierdoor kan het verkopen van je Volkswagen via het internet tijdrovend zijn, terwijl er nog geen proefrit is gemaakt! 

Via social media verkopen

Op het internet is het ook mogelijk om gebruik te maken van social media. Op deze manier kun je een grote groep mensen bereiken, waaronder jouw doelgroep. Er zijn verschillende social media kanalen, die dankzij handige features het mogelijk maken om jouw doelgroep te vinden op deze platformen.

Zo kun je op bijvoorbeeld TikTok of Instagram hashtags plaatsen bij foto’s en video’s. Wanneer iemand op zoek is naar een Volkswagen kan deze jouw content tegenkomen via de hashtags. Daarom is het niet alleen belangrijk dat je flitsende content hebt, die de aandacht trekt, maar ook dat het gebruik van hashtags op de juiste manier gebeurt. Naast de activiteiten die je zelf kunt uitvoeren om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw Duitse bolide, is de kans ook aanwezig dat social media kanalen jouw content aanbevelen aan geïnteresseerde autozoekers.

Daarnaast kun je ook social media inzetten om mensen uit je omgeving te bereiken. Niet alleen kunnen deze mensen zelf interesse in een Volkswagen hebben, maar misschien kennen zij iemand uit hun eigen netwerk die op zoek is naar een nieuwe Duitse vierwieler. De kracht van social media is daarom dat je op verschillende manieren jouw autokoper kunt vinden!

Volkswagen verkopen aan een dealer

Niet alleen kun je ervoor kiezen om je auto via het internet en social media te verkopen, maar je kunt ook een deal maken bij de dealer. Zeker wanneer jouw Volkswagen een gunstig bouwjaar heeft en er niet veel kilometers op de teller staan, is de kans groot dat een autodealer graag jouw auto wil kopen. Het verschil met deze verkoopmethode is dat een autodealer niet altijd geld biedt voor de auto, maar een korting kan rekenen bij een nieuwe auto. Hierbij wordt de verkoopprijs bij de nieuwe auto een stuk lager en heb je geen zorgen meer om je oude auto.

Indien je graag je auto wilt inruilen en op deze manier een nieuwe auto wilt kopen, dan is dit een zeer handige manier. Echter, er zit ook een minpunt aan het verkopen van auto’s aan autodealers. Het minpunt van je Volkswagen verkopen bij de autodealer is dat je nooit de hoofdprijs zult ontvangen. Deze kans is meestal groter bij de andere verkoopmethodes, omdat in andere gevallen de koper meestal voor eigen gebruik jouw Volkswagen koopt. Een autodealer ziet jouw Volkswagen als handel en wil deze voor een betere prijs doorverkopen.

Volkswagen verkopen aan een dealer

Volkswagen verkopen aan mensen in je omgeving

Misschien wel de meest eenvoudige manier is je Volkswagen verkopen aan iemand uit jouw omgeving. Dit kan bijvoorbeeld een bekende uit de buurt zijn, een familielid of een goede vriend. Op deze manier kun je iemand met een nieuwe vierwieler verblijden en kun je jouw Volkswagen blijven volgen. Daarnaast zullen de onderhandelingen een stuk minder lastig zijn vergeleken met een onbekend iemand. In veel gevallen zijn bij dit soort transacties beide partijen een stuk coulanter. 

Deze voordelen worden echter behoorlijk geromantiseerd. Het kan ook voorkomen dat er onenigheid ontstaat tijdens de onderhandelingen, of dat er achteraf problemen met de auto zijn. In deze gevallen kan de Volkswagen transactie zorgen voor een negatieve nasleep, die de onderlinge relatie kan beïnvloeden. Deze problemen kun je natuurlijk voorkomen door duidelijkheid te scheppen, zodat onenigheid vermeden kan worden. Desondanks is een veelgebruikt spreekwoord in deze situaties: “Met familie en vrienden moet je wandelen, niet handelen.”

Volkswagen verkopen: wat is de beste manier?

Wat de beste manier is om een Volkswagen te verkopen, is een vraag die door iedereen anders beantwoord kan worden. Elke autoverkoper heeft zijn eigen motieven om zijn auto te verkopen en heeft daarbij zijn eigen eisen en wensen. Vind je het prima om een hoop tijd en energie in de verkoop van je Volkswagen te stoppen? Dan kan het verkopen via het internet de optie voor jou zijn! 

Echter, de meeste autoverkopers willen snel hun auto verkopen, zodat ze zelf een nieuw exemplaar aan kunnen schaffen of iets anders met het geld kunnen doen. Wil je liever op een snelle manier jouw auto voor de juiste prijs verkopen? Met verkoopjeautoaanons.nl is het zo geregeld! Door onze snelle service en eerlijke werkwijze zijn we jouw ideale partner bij het verkopen van je Volkswagen. Op ons kun je rekenen wanneer je zeer snel een bod op je Volkswagen wilt hebben, zodat je auto verkopen geen gedoe is en je snel kunt beschikken over je geld!

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op door op het groene icoon met ons telefoonnummer te klikken, naar info@verkoopjeautoaanons.nl te mailen of bij ons langs te komen!

Wil jij een andere auto verkopen?

Ben jij helemaal overtuigd en klaar om in zee te gaan met verkoopjeautoaanons.nl, maar heb jij geen Volkswagen? Dat vinden wij natuurlijk geen enkel probleem. Als jij een auto met een Nederlands kenteken hebt met (het liefst) een kilometerstand van minder dan 60.000 km, ben jij van harte welkom. Vul direct jouw kenteken in, een taxatie is bij ons helemaal gratis.

Zijn wij geïnteresseerd in alle auto’s? Helaas niet. Taxi’s, auto’s met schade, hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto’s en auto’s met zeer hoge km-standen hebben wij geen interesse in. Ook zijn auto’s die al veel eigenaren hebben gehad, voor ons vaak minder interessant. Wil jij een personenauto of bedrijfsauto verkopen, dan trekt dat natuurlijk wel onze aandacht.

Past jouw auto nog steeds binnen ons profiel en ben jij benieuwd wat wij voor jou en jouw BMW, Ford, Audi of andere auto kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Maar daar blijft het niet bij. Ook met elektrische auto’s kun jij bij ons aankloppen. Is het nu al tijd om jouw Tesla, Volvo, Toyota of andere elektrische auto te verkopen? Met een aantrekkelijk bod van verkoopjeautoaanons.nl ben je nog een stap dichterbij jouw droomauto!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.