auto verkopen Den Haag

Auto verkopen Den Haag

Auto verkopen Den Haag: ga voor de beste verkoop

Jouw auto is jouw steun en toeverlaat. Het kan echter zijn dat deze aan vervanging toe is, waardoor je tot een verkoop over moet gaan. Een auto verkopen in Den Haag is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren geregeld worden. Je kunt bijvoorbeeld zelf overgaan tot de verkoop, waarbij je door middel van een interessante advertentie op verschillende platforms het voertuig aanbiedt.

Ook kun je ervoor kiezen om de verkoop te regelen met behulp van een professional. Maar welke optie is nou beter? En hoe zorg je ervoor dat jouw auto een mooi bedrag oplevert? Ben jij er al over uit en ga jij je auto verkopen? Doe dan nu geheel vrijblijvend de aanvraag voor een bod op jouw voertuig. Twijfel je nog? Lees dan snel verder.

Particulier auto verkopen in Den Haag

auto verkopen Den Haag

Auto verkopen in Den Haag? Jouw auto verkopen in Den Haag en omgeving doe je vaak particulier. Dit is namelijk het eerste wat in jou opkomt, doordat er een groot aantal platforms beschikbaar is om de verkoop op te regelen. Wees je ervan bewust dat particuliere verkoop veel tijd in beslag neemt. 

Zo dien je goede foto’s te maken van de auto, een interessante en prikkelende advertentie te schrijven, afspraken maken voor testritten en onderhandelen over de prijs. Hoewel je vaak een prijs in het achterhoofd hebt, zullen er altijd kopers zijn die proberen te onderhandelen. Vooral het onderhandelen is iets waar veel mensen niet naar uitkijken. Het is immers niet eenvoudig en de auto kan veel waarde voor jou hebben.

Overlaten aan een professional voor meer gemakken

Doordat een auto verkopen in Den Haag vaak niet voorspoedig verloopt als je het zelf uitvoert, kun je er ook voor kiezen om alles over te laten aan een professional. Een professional kent de markt en weet de kopers te vinden voor ieder model auto. Of je nu een Ford, Volkswagen, BMW of Audi hebt; de professional laat jouw voertuig geld opleveren.

Je kunt jezelf dus veel moeite besparen door jouw auto bij ons aan te melden. Dit gaat heel eenvoudig en je hoeft alleen maar de gevraagde gegevens aan te leveren. Het proces is niet alleen simpel, maar ook nog eens snel. Voordat je het weet, staat jouw oude auto niet meer voor de deur, maar is iemand anders er blij mee.

Dit is jouw auto waard

Een auto verkopen in Den Haag houdt in dat je moet weten wat jouw auto op kan leveren. Hoewel je er het hoogste bedrag voor wilt hebben, dien je ook realistisch te blijven. Je kunt daarom de vergelijkbare modellen bekijken die te koop aangeboden zijn, maar ook een taxatie uit laten voeren.

Als je het voertuig via een professional laat verkopen zal deze taxatie altijd plaatsvinden. Aan de hand van de gegevens die je doorstuurt, zoals de leeftijd, onderhoudsverleden, de kilometerstand, eventuele aanpassingen en de bijbehorende foto’s zal een taxateur de waarde bepalen. Deze is belangrijk voor het bod dat jij uiteindelijk krijgt. 

De waardebepaling zorgt ervoor dat jij een bod krijgt van de professional. Dit bod is geheel vrijblijvend. Je hoeft er dus niet mee akkoord te gaan en alsnog bepalen dat je jouw auto zelf gaat verkopen. Als je wel akkoord gaat met dit bod, zal er een afspraak gemaakt worden voor de overdracht.

Je krijgt dan een overeenkomst waarin alle rechten en plichten vermeld staan en waarin je het bod terugvindt. Bepaal ook of je jouw auto op wilt laten halen tegen een vergoeding of dat je hem zelf naar de locatie brengt. Tijdens de overdracht wordt nog een laatste check uitgevoerd, waarna de vrijwaring geregeld wordt en jij het geld op jouw rekening krijgt.


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Auto verkopen in Den Haag, dit is er nodig

De auto verkopen in Den Haag en omgeving kent enkele gegevens en documenten die nodig zijn. Denk hierbij als eerste aan de basisgegevens. Je kunt jouw kenteken invullen, waarna je de ontbrekende gegevens kunt aanvullen. In dit gedeelte dien je ook eventuele schades en defecten aan te geven. Zolang er geen ernstige beschadigingen zijn, kan jouw auto geld opleveren. Voeg hierbij ook foto’s toe, zodat wij een goed beeld hebben van de staat van het voertuig.

Door hier eerlijk in te zijn, zal het bod altijd aantrekkelijk blijven en hoef je niet bang te zijn dat de verkoop uiteindelijk niet doorgaat. Ook bepaal je of je de auto zelf nog weg kunt brengen of dat je toch liever voor de ophaalservice gaat die bij ons beschikbaar is. 

Tevens dien je een aantal documenten paraat te hebben. Deze moet je namelijk overhandigen voor de vrijwaring van de auto. Zo moet je onder andere het kentekenbewijs beschikbaar hebben. Op dit bewijs vind je de basisgegevens van het voertuig terug. Daarnaast is de tenaamstellingscode belangrijk. Deze code krijg je van de RDW geleverd zodra je de auto aanschaft en bestaat uit twee verschillende documenten.

auto verkopen den haag

Beide documenten kennen een deel van de code. Velen schrijven de twee gedeeltes op één formulier, zodat het eenvoudiger te bewaren is. Houd er dus wel rekening mee dat je de volledige code in jouw bezit hebt, zodat de vrijwaring ter plaatse geregeld kan worden. 

De voordelen van de auto verkopen

Auto verkopen in Den Haag? Je auto verkopen in Den Haag met behulp van een professional brengt meerdere voordelen met zich mee. Doordat je jouw auto verkoopt aan een professional komt er geen tussenpersoon aan te pas. Een tussenpersoon vraagt altijd bemiddelingskosten, waardoor het uiteindelijke bedrag veel lager zal zijn dan het bod dat je krijgt.

Bij ons is het bod dat je ziet, dus het geld dat je op jouw rekening ziet verschijnen. Zo levert jouw auto altijd het maximale op. Daarnaast is het eenvoudiger om de verkoop te regelen. Je hoeft zelf niet meer te onderhandelen en ook de administratie kun je volledig uit handen geven. 

De populariteit van de auto in Den Haag

auto verkopen den haag

Er rijden een groot aantal auto’s in Den Haag en omgeving. Den Haag is een levendige stad met meer dan een half miljoen inwoners. Iedere dag reizen mensen naar hun werkplek, waarbij de auto één van de favoriete voertuigen is. De stad zelf kent huisvesting voor een groot aantal sectoren, waaronder de overheid en internationale organisaties, zakelijke dienstverlening, vrijetijdseconomie en de gezondheidszorg.

Dit houdt ook in dat een auto verkopen in Den Haag een goede zet is en je kunt profiteren van de professionele kennis die beschikbaar is in deze omgeving. De mobiliteit is nodig in een stad als deze en jij weet hierdoor zeker dat er een aantrekkelijk bod ligt.

Je ziet hierdoor ook een groot aantal automodellen in het straatbeeld. Denk hierbij aan de bekende merken als BMW, Audi, Volkswagen en Ford. Daarnaast rijden taxi’s, hulpverleningsvoertuigen en oldtimers rond. Echter zijn niet alle voertuigen aan te bieden voor verkoop bij ons. Zo kunnen auto’s met te grote schades niet meer aangenomen worden. In dit geval kun je beter kijken naar de bedrijven die gespecialiseerd zijn in sloopauto’s.

Ook auto’s met een te hoge kilometerstand kun je niet aanmelden bij ons. In dit geval zitten er namelijk te hoge risico’s verbonden aan de verkoop. Hoe lager de kilometerstand, hoe beter dit voor jou zal zijn.

Auto verkopen in Den Haag, garanties

Jouw auto verkopen in Den Haag en omgeving kan jou enkele garanties opleveren. Dit zijn voordelen waar je direct van profiteert als je ouw auto aan een professional overhandigt. Zo is het bod altijd gegarandeerd en vrijblijvend. Dit houdt wel in dat de auto moet voldoen aan de omschrijving die jij doorgegeven hebt tijdens de aanmelding. Eventuele extra mankementen kunnen de prijs laten dalen en ook een ruim schadeverleden zal lagere bedragen opleveren. In dit geval is er ook een nieuwe taxatie nodig, waardoor je wel een nieuw voorstel krijgt en hiermee binnen acht dagen akkoord kunt gaan of het bod toch afwijst.

auto verkopen den haag

Een andere garantie is dat je het geld direct op jouw rekening ontvangt. Zowel tijdens het wegbrengen als het laten ophalen van de auto wordt de overschrijving geregeld en zal het geld overgemaakt worden. De professional gaat pas weg als je het geld daadwerkelijk ontvangen hebt. De vrijwaring ontvang je ter plaatse via de mail, waardoor je zeker weet dat de auto niet meer op jouw naam staat en alles in goede banen geleid is.

Een ander groot voordeel: de wegenbelasting stopt automatisch. Je hoeft zelf dus niets meer te regelen op dit gebied en kunt de verzekering laten weten dat de auto niet meer in jouw bezit is. Zo heb je geen maandelijkse lasten meer voor jouw oude voertuig.

Auto verkopen in Den Haag

Staat jouw oude auto in de weg en wil je daarom jouw auto verkopen in Den Haag en omgeving? Zorg dan dat je jouw auto direct aanmeldt via de website. Vul het kenteken in en geef de omschrijving van het voertuig door. Binnen korte tijd ontvang jij de waardebepaling. In Den Haag en omgeving zijn er voldoende kopers te vinden en de administratieve onderdelen worden geheel uit handen genomen. Jij hebt de gemakken, terwijl je ook kunt genieten van jouw nieuwe voertuig en het geldbedrag dat je op jouw rekening ontvangt.

Auto verkopen in een andere stad

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren, wil jij jouw auto verkopen aan ons maar woon je niet in Den Haag? Geen probleem, je kunt jouw auto altijd bij ons langsbrengen in Purmerend. Wist je dat wij ook een auto ophaalservice hebben? Hierdoor kunnen wij jouw auto ook ophalen wanneer je net iets te ver woont of als het jou niet helemaal goed uitkomt om langs te komen. Doorgaans rekenen wij € 250 (afhankelijk van de afstand) voor het ophalen van jouw auto. Maak vandaag nog een afspraak en breng jouw auto van maandag t/m zaterdag langs bij ons in Purmerend.

Woon jij in Amstelveen, Amsterdam, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Bergen, Beverwijk, Den Helder, Delft, Dordrecht, Medemblik, Purmerend, Rotterdam, Schagen, Haarlem , Hilversum ,Hoorn, Zaandam of zelfs Zoetermeer? Maak dan handig gebruik van onze ophaalservice. Wil je toch meer weten of gebruik maken van onze handige tips om jouw auto te verkopen? Neem direct contact met ons op; de professionals van Verkoopjeautoaanons.nl helpen jou graag verder!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.