auto verkopen Den Helder

Auto verkopen Den Helder

Je auto verkopen in Den Helder kan een heel gedoe zijn. Maar niet als je kiest voor Verkoopjeautoaanons.nl. Dankzij de snelle service, het deskundige advies en een eerlijke prijs wordt het verkopen van je auto wel erg makkelijk. Start met de verkoop vanuit je luie stoel en ontvang binnen twee werkdagen al een gratis bod op je auto.

Wil jij je auto verkopen in Den Helder, dan heb je twee mogelijkheden. Dat is de auto aan een verkoopservice te verkopen. Verkoopjeautoaanons.nl is dan een goede optie. Niet alleen omdat je bij ons een goede, eerlijke prijs ontvangt, maar ook omdat dit je veel tijd en geld kan besparen. Daar komen wij later meer uitgebreid op terug. De andere mogelijkheid is om de auto aan een particulier te verkopen. Dit is tegenwoordig erg makkelijk door deze op grote marktplaatsen op internet te zetten. Maar realiseer je dan wel dat er risico’s en onvoorziene kosten zijn.

Auto verkopen in Den Helder; de voordelen

Het verkopen van je auto aan Verkoopjeautoaanons.nl heeft vele voordelen. Je auto verkopen in Den Helder kun je als een heel gedoe ervaren, maar dankzij de professionals van dit Purmerendse bedrijf kost het bijna geen moeite. Maak het jezelf makkelijk en verkoop je auto aan een betrouwbaar bedrijf.

auto verkopen Den Helder - verkoopjeautoaanons

Makkelijk

Geen gedoe met potentiële kopers die een proefritje willen maken of advertenties die vervallen. Je auto verkopen in Den Helder kan al in vier simpele stappen. Bovendien verkoop je rechtstreeks aan ons zonder tussenpersoon, dat wat het verkoopproces een stuk makkelijker en voordeliger maakt.

Eerlijke prijs en gratis taxatie

Bij Verkoopjeautoaanons.nl krijg je een eerlijke prijs voor je auto. Bovendien worden er geen verborgen administratie- of taxatiekosten in rekening gebracht. Voor het maken van een bod is het wel van belang dat je zo uitgebreid en eerlijk mogelijk bent in de informatie die je over de auto stuurt.

Snel van je auto af

In vier simpele stappen, die niet veel tijd kosten, heb jij je auto verkocht. Hiervoor hoef jij je huis of luie stoel niet uit. Oké, alleen om een paar foto’s te maken van je auto. Zelfs voor de overdracht kun je gebruik maken van de ophaalservice waarbij wij de auto bij je thuis op komen halen. Alle communicatie verloopt online en supersnel. Makkelijker kan niet!

Professionele service

Met ruim 35 jaar aan ervaring weten we alles over het kopen en verkopen van auto’s. Dankzij deze ervaring kun je deskundig advies verwachten van onze experts. We vinden het belangrijk om je een goede service te bieden waarbij persoonlijke contact en professionaliteit centraal staan.

BOVAG en RDW erkend

Over de deskundigheid en betrouwbaarheid hoef je je geen zorgen te maken. Verkoopjeautoaanons.nl is namelijk al meer dan 25 jaar BOVAG lid. Daarnaast voldoen we ook aan de eisen die de Rijksdienst voor het Wegverkeer stelt en zijn we RDW erkend. Je bent bij ons dus in goede handen.

Positieve feedback van klanten

Ben je benieuwd wat klanten die je al voor zijn gegaan van onze diensten vinden? Op de website kun je reviews lezen over hun ervaring, mogelijk gemaakt door Trustpilot en Google. Op beide pagina’s krijgt Verkoopjeautoaanons.nl een hoge beoordeling. Lees zelf het commentaar waarbij er erg positief op de service en afhandeling wordt gereageerd.

auto verkopen Den Helder

  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Auto verkopen in Den Helder; de voorbereiding

Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen ter voorbereiding op de verkoop van je auto. Door je auto zo goed mogelijk voor de dag te laten komen, heb je de meeste kans om de auto te verkopen voor een gunstige prijs.

Auto verkopen Helder - APK

APK-keuring

Wanneer je auto recentelijk een APK-keuring heeft ondergaan, geeft dit extra vertrouwen tijdens het verkoopproces. De koper weet dan zeker dat je auto is goedgekeurd door een professionele autokenner. Vaak krijg je daarom een betere prijs voor je auto dan wanneer deze niet door de APK-keuring is gekomen.

Als je auto niet onlangs APK is gekeurd moet de koper dit namelijk zelf nog doen, wat extra geld en tijd kost, zeker wanneer er nog wat aan de auto verbeterd moet worden.

Technische gebreken

Naast een APK-keuring is het ook verstandig om je auto na te laten kijken op technische gebreken. Als de koper er tijdens het verkoopproces achter komt dat je auto iets mankeert, dan kan dat negatieve gevolgen hebben voor de verkoop. Zo kan het zijn dat de hele verkoop niet doorgaat of dat de taxatiewaarde veel lager uit zal vallen waardoor je zelf afziet van de verkoop. Laat je auto daarom nakijken door een autokenner om er zeker van te zijn dat je auto verkopen in Den Helder niet stuk loopt op technische gebreken.

Schoonmaakbeurt

Ook al is je auto in een prima staat, als deze super vies is, zal dit niet in je voordeel werken tijdens het verkoopproces. Een vieze auto kan een koper namelijk opvatten als een teken dat je niet goed voor de auto hebt gezorgd. Geef je auto daarom een goede schoonmaakbeurt, zowel van binnen als van buiten en ook onder de motorkap. Onder de motorkap kunnen zich namelijk bladeren ophopen die uiteindelijk technische problemen veroorzaken.

Zorg ervoor dat je auto fris ruikt en er netjes uitziet. Mocht je zelf niet handig zijn met een stofzuiger en een schoonmaakdoek, overweeg dan om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren die je auto weer helemaal spik en span zal maken.

Uitzonderingen

Houd er rekening mee dat niet alle auto’s in aanmerking komen voor verkoop bij Verkoopjeautoaanons.nl. Natuurlijk hoeft je auto niet nieuw te zijn, maar in oude auto’s zijn we niet geïnteresseerd. De meeste interesse ligt bij auto’s die maximaal 60.000 kilometer op de teller hebben. Daarbij is het belangrijk dat de auto van origine uit Nederland komt, en dus niet geïmporteerd is. Auto’s met heel hoge kilometerstanden of die al veel van eigenaar zijn gewisseld, zijn ook minder in trek.

Daarnaast komen hulpverleningsvoertuigen zoals ambulances of auto’s die gebruikt zijn voor een commercieel doeleinde, zoals taxi’s, niet in aanmerking voor de verkoop.

Verkoop je auto aan ons

Dit is waarom je kiest voor ons

Wij zijn al ruim 35 jaar een begrip in de autobranche. Wanneer je een auto aan ons verkoopt, is dat rechtstreeks en dus zonder bemiddelingskosten. Daardoor kunnen wij je direct een eerlijke prijs bieden.

Rechtstreeks zonder tussenpersoon

Omdat wij de auto als bedrijf van je kopen, heb je niet te maken met een tussenpersoon, maar kun je direct alles regelen met de koper (ons dus).

Wij bieden je altijd direct een eerlijke prijs

Wanneer je een auto aan ons verkoopt, is dat rechtstreeks en dus zonder bemiddelingskosten. Daardoor kunnen wij je direct een eerlijke prijs bieden.

Wij zijn zowel BOVAG als RDW erkend

Als je een auto verkoopt, is het fijn om dit te doen aan een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf. Wij bestaan al ruim 35 jaar en zijn (al 25 jaar!) BOVAG-lid en RDW erkend.

Gemakkelijk en snel geregeld

Wij werken niet met robots. In tegenstelling tot veel bedrijven worden de biedingen bij ons gedaan door echte mensen. Wel zo persoonlijk. Heb je vragen? Dan kun je altijd een mailtje sturen of een telefoontje plegen om iemand te spreken. We staan je graag te woord.

Persoonlijk contact en goede service

We kunnen ons voorstellen dat het misschien best spannend is om je auto te verkopen. Het voordeel is dat bij ons alles zowel vlot als makkelijk geregeld is. Je ontvangt altijd direct je geld en de vrijwaring. Heb je vragen? Dan staan we je altijd persoonlijk te woord.

Verkoop je auto in 4 simpele stappen

Nadat je de informatie van je auto gemakkelijk online hebt ingevuld, doen wij je vrijblijvend een bod. Als je dit bod accepteert halen wij de auto op of je kunt hem zelf langsbrengen.

Auto verkopen in Den Helder in 4 simpele stappen

Ben je er klaar voor om je auto in de verkoop te doen bij Verkoopjeautoaanons.nl?
Auto verkopen in Den Helder, het is makkelijker dan je denkt via onderstaande vier stappen. Zo makkelijk is het nog nooit geweest om je auto te verkopen.

Stap 1: informatie opgeven

Als eerste hebben we informatie van je nodig over je auto. Zo willen we bijvoorbeeld de basisgegevens weten, zoals het kentekennummer, het jaar waarin de auto is gebouwd en hoeveel kilometers er op de teller staan. Daarnaast is het ook van belang dat je opgeeft of de auto bijvoorbeeld schade heeft opgelopen of wanneer er grote reparaties aan de auto zijn geweest. Het is bij deze eerste stap van belang dat je zo uitgebreid en gedetailleerd mogelijk alle informatie over je auto beschrijft.

Deze informatie is nodig om een juiste taxatie van je auto te kunnen maken. Je wilt namelijk liever niet dat we later het taxatiebedrag aan moeten passen of dat er bij de overdracht problemen ontstaan. Vergeet ook vooral niet om foto’s van je auto mee te sturen. Belangrijk hierbij is dat je foto’s maakt vanuit verschillende hoeken, zoals de voorkant, achterkant, zijkant, binnenkant en onder de motorkap. Alle gegevens en foto’s kun je heel makkelijk via de website toesturen.

auto verkopen Den Helder

Stap 2: gratis taxatie

Zodra we de gegevens van je auto hebben ontvangen, gaan we met de taxatie aan de slag. Alle door jou opgestuurde informatie wordt zorgvuldig geanalyseerd door onze professionals. Gelukkig duurt dit niet lang.

Dankzij de jarenlange ervaring van Verkoopjeautoaanons.nl kan de taxatie snel worden gedaan. Binnen twee werkdagen heb je namelijk al een bod van ons. Dit bod is vrijblijvend en helemaal gratis. Je bepaalt daarna zelf wat je met de taxatie doet.

Stap 3: accepteren van het bod

Nu ligt de bal weer bij jou. Nadat je de taxatie hebt ontvangen, bepaal jij zelf of je het bod accepteert. Als je het bod niet accepteert, dan is er niks aan de hand, je zit namelijk nergens aan vast. Ook hoef je geen taxatiekosten te betalen. Heb je wat meer tijd nodig om over het bod na te denken?

Geen probleem, je hoeft namelijk niet direct te reageren op het aanbod. De taxatie blijft staan, mits natuurlijk de opgegeven informatie van je auto niet verandert. Als je akkoord gaat met het bod dan vernemen we het graag per mail of telefoon.

auto verkopen Den Helder - bod geaccepteerd

Stap 4: verkoop afronden

Je bent nu nog maar één stap verwijderd van het verkopen van je auto. Deze laatste stap staat in het teken van het afronden van de verkoop. Hierbij kun je kiezen tussen het laten ophalen van je auto bij een door jou opgegeven adres, of het persoonlijk langs komen brengen van de auto in Purmerend. In beide gevallen zul je, na een inspectie op de auto, direct betaald krijgen voor je auto. Het bedrag zal dus meteen op je rekening te zien zijn. Ook zorgt Verkoopjeautoaanons.nl dat al het papierwerk rondom de verkoop wordt geregeld. Zo hoef jij je nergens druk om te maken.
Auto verkopen in Den Helder: binnen no-time geregeld!

Contact opnemen met Verkoopjeautoaanons.nl

Bij Verkoopjeautoaanons.nl ben je aan het juiste adres voor het verkopen van je auto. Dankzij de professionele kennis en uitstekende service heb je snel een bod op je auto. Verkoop zelf je auto zonder tussenkomst van derden en bespaar op de kosten. Dit kan in Den Helder en omstreken, maar ook in andere delen van Nederland. Wil je zonder gedoe en zorgeloos je auto verkopen in Den Helder? Neem dan per mail of telefonisch contact met ons op, of voer op de website je kenteken in en vraag direct een gratis bod aan.

Auto verkopen in een andere stad

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren, wil jij jouw auto verkopen aan ons maar woon je niet in Den Helder? Geen probleem, je kunt jouw auto altijd bij ons langsbrengen in Purmerend. Wist je dat wij ook een auto ophaalservice hebben? Hierdoor kunnen wij jouw auto ook ophalen wanneer je net iets te ver woont of als het jou niet helemaal goed uitkomt om langs te komen. Doorgaans rekenen wij € 250 (afhankelijk van de afstand) voor het ophalen van jouw auto. Maak vandaag nog een afspraak en breng jouw auto van maandag t/m zaterdag langs bij ons in Purmerend.

Woon jij in AlkmaarAlphen aan den Rijn, AmstelveenAmsterdamBergen, BeverwijkDelftDen HaagDordrechtHaarlemHilversumHoornMedemblik, PurmerendRotterdam, SchagenUtrechtZaandam of zelfs Zoetermeer? Maak dan handig gebruik van onze ophaalservice. Wil je toch meer weten of gebruik maken van onze handige tips om jouw auto te verkopen? Neem direct contact met ons op; de professionals van Verkoopjeautoaanons.nl helpen jou graag verder!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.