auto verkopen Rotterdam

Auto verkopen Rotterdam

Auto verkopen Rotterdam? Rotterdam is met haar bijna 590.000 inwoners de op twee na grootste stad van Nederland. Rotterdam dankt haar naam aan een dam in de rivier de Rotte. De stad ligt aan één van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de rivier de Rijn en de Maas, namelijk de Nieuwe Maas. In de Tweede Wereldoorlog is de historische binnenstad grotendeels verwoest door bombardementen van de Duitsers. Hierdoor heeft de stad zich weer opnieuw moeten opbouwen na de oorlog, waardoor er veel moderne architectuur te vinden is in het centrum.

Neem bijvoorbeeld de bekende Erasmusbrug, de Kubuswoningen, de Euromast en de vele wolkenkrabbers die vanaf kilometers ver al te zien zijn. Ook staat de stad bekend om de Erasmus Universiteit, de kunstcollecties in de Kunsthal en in het Boijmans Van Beuningen Museum en de voetbalclubs Feyenoord, Excelsior en Sparta.

Vanwege de ligging aan het water en de directe verbinding met de Noordzee aan de westkust van Nederland, is de stad uitgegroeid tot de grootste havenstad van Europa en één van de grootste havensteden van de wereld. Het havengebied is maar liefst 40 kilometer lang. Vanwege het toenemende autogebruik in de jaren 30 en het vele water rondom Rotterdam, is in 1942 de eerste autotunnel van Nederland geopend, de Maastunnel.

auto verkopen Rotterdam

Ook staat Rotterdam bekend om de eerste autovrije winkelstraat in Europa, de Lijnbaan, welke geopend werd in 1953. Mede dankzij de internationale havenindustrie en de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog heeft Rotterdam het imago van een arbeidersstad en is de bevolking zeer divers. In 2020 had 52% van de Rotterdamse bevolking een migratieachtergrond. Zo vormen de Rotterdammers een bonte verzameling van maar liefst 173 verschillende nationaliteiten.

Ben je de drukte van de stad zat en wil je even ontspannen, maak dan een wandeling om de Kralingse Plas in het Kralingse Bos of in het Park aan de Maas. Auto verkopen Rotterdam? Indien je in Rotterdam je auto wilt verkopen dan kan dat heel gemakkelijk bij Verkoopjeautoaanons.nl. 

Professionele auto adviseurs van Verkoop je autoaanons.nl

auto verkopen Rotterdam

Tegenwoordig is het gebruikelijk om zelf je eigen auto te verkopen via een automarktplaats of autoverkoopsite. Je auto verkopen bij een autogarage in Rotterdam lijkt niet meer van deze tijd. Het particulier verkopen van je auto lijkt echter soms gemakkelijker dan het daadwerkelijk is. Als je zelf je eigen auto verkoopt aan een particulier komt er een heleboel papierwerk bij kijken.

Verkoopjeautoaanons.nl biedt professionele autoadviseurs met jarenlange verkoopervaring die helpen bij het verkopen van je auto in Rotterdam op een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier voor een goede prijs. Verkoopjeautoaanons.nl is een erkend bedrijf uit Purmerend opgericht door Johan Meure. De autoverkoop site is al jarenlang een begrip in de autobranche met meer dan 35 jaar ervaring. 

Professionele autoadviseurs van Verkoopjeautoaanons.nl

Tegenwoordig is het gebruikelijk om zelf je eigen auto te verkopen via een automarktplaats of autoverkoopsite. Ouderwets je auto verkopen in Rotterdam, bijvoorbeeld bij een garage, lijkt niet meer van deze tijd. Het particulier verkopen van je auto lijkt echter soms gemakkelijker dan het daadwerkelijk is. Als je zelf je eigen auto verkoopt aan een particulier komt er een heleboel papierwerk bij kijken.

Verkoopjeautoaanons.nl biedt professionele autoadviseurs met jarenlange verkoopervaring die jou helpen wanneer jij je auto wilt verkopen in Rotterdam. Op een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier voor een goede prijs. Verkoopjeautoaanons.nl is een erkend bedrijf uit Purmerend opgericht door Johan Meure. De autoverkoop site is al jarenlang een begrip in de autobranche met meer dan 35 jaar ervaring.

Particulier auto verkopen Rotterdam?

Wil jij direct jouw auto verkopen in Rotterdam? Was het maar zo gemakkelijk als het lijkt. Je upload foto’s van je auto en maakt er een beschrijving bij en klaar is je advertentie. Met een beetje geluk verkoop je je auto binnen 24 uur. Echter dankzij het grote aanbod op de diverse autoverkoop sites is het voor iemand die een auto wil kopen heel gemakkelijk om op hetzelfde moment met meerdere online autoverkopers te onderhandelen. Waarschijnlijk krijg je wel veel reacties op je advertentie, maar dat wil nog niet zeggen dat het verkopen van je auto ook daadwerkelijk snel gaat en kan het uiteindelijk heel lang duren totdat er een serieuze koper is.

auto verkopen Rotterdam

Denk daarbij aan alle onderhandelingen die je zelf moet doen en de tijd en energie die dat kost. Bij iedere geïnteresseerde autokoper moet er weer opnieuw worden gehandeld en kunnen er weer nieuwe vragen komen over je auto. Laat staan alle aanvragen voor proefritten waarbij je ervoor moet zorgen dat je thuis bent. Daarnaast is het bij particuliere verkoop van je auto lastig om de betrouwbaarheid van de kopende partij in te schatten; je weet immers bijna nooit wie de geïnteresseerde is.

Daarbij hangt aan het plaatsen van een advertentie op een autosite vaak een kostenplaatje. Aan het plaatsen van een advertentie zijn meestal kosten verbonden en bovendien is die advertentie vaak maar geldig voor een bepaalde tijd. Indien je je auto niet verkoopt voor de einddatum van de advertentie, kost de verlenging je opnieuw geld. Ook komt er een hoop papierwerk kijken bij het verkopen van een auto. De administratieve handelingen kunnen veel tijd in beslag nemen als ook het uitzoeken hoe het zit met alle regels en richtlijnen betreft de documenten. En vergeet ook niet het uitzoeken van de aansprakelijkheid na het verkopen van je auto. Al deze taken vallen onder je eigen verantwoordelijkheid.

Verkoop je auto makkelijk, snel en betrouwbaar in 4 stappen

Eerst hebben we het kentekennummer van je auto nodig met daarbij goede
foto’s en eventueel een omschrijving. We vragen je om zo eerlijk mogelijk te zijn over de huidige staat van je auto.

Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons per mail of telefonisch een bod met een geldigheid van 8 dagen. Het is niet nodig om direct een beslissing te maken. Tot dit moment zit je nog nergens aan vast en is alles vrijblijvend en kosteloos. Het bod dat wij doen is gegarandeerd mits je auto niet afwijkt van de omschrijving en verder geen mankementen of schade vertoont.

Natuurlijk begrijpen we dat de aangeboden auto niet nieuw meer is. Mocht je auto toch beschadigingen hebben die niet zijn beschreven, dan kunnen we ervoor kiezen om opnieuw een nieuw bod uit te brengen met een aangepaste prijs. Of je daarna akkoord gaat met het tegenvoorstel beslis je zelf. Bij het bepalen van het bod kijken we naar de leeftijd van de auto, de staat waarin de auto is onderhouden, de huidige kilometerstand en of de auto aanpassingen heeft ondergaan. 

Indien je besluit akkoord te gaan met ons voorstel dan sturen we een overeenkomst. Vervolgens zullen we contact hebben over het brengen of halen van je auto. Hierna ben je nog 1 stap verwijderd van de definitieve verkoop van je auto.

Vrijwaren we het kenteken en zorgen we ervoor dat het afgesproken bedrag DIRECT op jouw rekening staat. Hierbij maakt het niet uit of je de auto zelf komt inleveren of dat je gebruik maakt van onze ophaalservice in Rotterdam. Het bod dat we uitbrengen is altijd gebaseerd op het BRENGEN van de auto. Indien je niet in staat bent om je auto bij onze locatie in Purmerend te brengen van maandag t/m zaterdag, dan kunnen wij de auto ook bij je ophalen in Rotterdam. Dit kan echter wel gevolgen hebben voor de bieding, we rekenen namelijk doorgaans € 250,- voor het ophalen van de auto.

Verkoop je auto aan ons

Dit is waarom je kiest voor ons

Wij zijn al ruim 35 jaar een begrip in de autobranche. Wanneer je een auto aan ons verkoopt, is dat rechtstreeks en dus zonder bemiddelingskosten. Daardoor kunnen wij je direct een eerlijke prijs bieden.

Rechtstreeks zonder tussenpersoon

Omdat wij de auto als bedrijf van je kopen, heb je niet te maken met een tussenpersoon, maar kun je direct alles regelen met de koper (ons dus).

Wij bieden je altijd direct een eerlijke prijs

Wanneer je een auto aan ons verkoopt, is dat rechtstreeks en dus zonder bemiddelingskosten. Daardoor kunnen wij je direct een eerlijke prijs bieden.

Wij zijn zowel BOVAG als RDW erkend

Als je een auto verkoopt, is het fijn om dit te doen aan een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf. Wij bestaan al ruim 35 jaar en zijn (al 25 jaar!) BOVAG-lid en RDW erkend.

Gemakkelijk en snel geregeld

Wij werken niet met robots. In tegenstelling tot veel bedrijven worden de biedingen bij ons gedaan door echte mensen. Wel zo persoonlijk. Heb je vragen? Dan kun je altijd een mailtje sturen of een telefoontje plegen om iemand te spreken. We staan je graag te woord.

Persoonlijk contact en goede service

We kunnen ons voorstellen dat het misschien best spannend is om je auto te verkopen. Het voordeel is dat bij ons alles zowel vlot als makkelijk geregeld is. Je ontvangt altijd direct je geld en de vrijwaring. Heb je vragen? Dan staan we je altijd persoonlijk te woord.

Verkoop je auto in 4 simpele stappen

Nadat je de informatie van je auto gemakkelijk online hebt ingevuld, doen wij je vrijblijvend een bod. Als je dit bod accepteert halen wij de auto op of je kunt hem zelf langsbrengen.

Auto verkopen Rotterdam, dit zijn de uitzonderingen

We kunnen niet altijd garant staan wanneer jij jouw auto wil verkopen in Rotterdam. Er zijn namelijk een aantal uitzonderingen waar je op moet letten. We zijn niet geïnteresseerd in taxi’s, auto’s met schade en hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto’s of ambulances. Ook vinden we auto’s die al veel eigenaren hebben gehad en auto’s met een zeer hoge km-stand vaak minder interessant. Onze kracht ligt bij origineel Nederlandse auto’s met een lagere km-stand, het liefst onder de 80.000 km.

Ja, ik wil mijn auto gratis verkopen in Rotterdam aan Verkoopjeautoaanons.nl

Wil je graag gratis je auto verkopen in Rotterdam zonder gedoe en zonder tussenpersoon aan Verkoopjeautoaanons.nl of ben je benieuwd naar de dagwaarde van je auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stuur de gegevens van je auto door. Wij sturen snel en kosteloos een vrijblijvend bod toe, gebaseerd op de huidige waarde van je auto, zonder bemiddelings- of servicekosten.

Ga je akkoord met ons bod? Dan kom je je auto bij ons brengen of halen we deze in ruil voor een vergoeding op in Rotterdam. Zodra de auto is goedgekeurd regelen we in een handomdraai het papierwerk en ontvang je het bedrag direct op je rekening. Zo makkelijk, snel en betrouwbaar kun jij jouw auto verkopen in Rotterdam aan Verkoopjeautoaanons.nl.

Auto verkopen in een andere stad

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren, wil jij jouw auto verkopen aan ons maar woon je niet in Rotterdam? Geen probleem, je kunt jouw auto altijd bij ons langsbrengen in Purmerend. Wist je dat wij ook een auto ophaalservice hebben? Hierdoor kunnen wij jouw auto ook ophalen wanneer je net iets te ver woont of als het jou niet helemaal goed uitkomt om langs te komen. Doorgaans rekenen wij € 250 (afhankelijk van de afstand) voor het ophalen van jouw auto. Maak vandaag nog een afspraak en breng jouw auto van maandag t/m zaterdag langs bij ons in Purmerend.

Woon jij in Amstelveen, Amsterdam, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Bergen, Beverwijk, Den Haag,
Den Helder, Delft, Dordrecht, Medemblik, Purmerend, Schagen, Utrecht, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Zaandam of zelfs Zoetermeer? Maak dan handig gebruik van onze ophaalservice. Wil je toch meer weten of gebruik maken van onze handige tips om jouw auto te verkopen? Neem direct contact met ons op; de professionals van Verkoopjeautoaanons.nl helpen jou graag verder!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.