Auto verkopen Amstelveen

Auto verkopen Amstelveen

Auto verkopen in Amstelveen of omstreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze goede service en eerlijke tarieven krijg je wat je verdient. Je auto verkopen is altijd een spannende keuze, maar bij ons is de kans op een deal naar tevredenheid groot. Of je nu een Renault, Porsche of Mazda hebt, onze experts zijn voor alle jonge Nederlandse auto’s in staat om er een eerlijk bod tegenover te zetten. Uiteraard worden factoren als aantal kilometers, bouwjaar en eventuele schade hierin verwerkt. Ons voornaamste doel is om een eerlijke, menselijke deal te sluiten waar beide partijen tevreden op terugkijken.  

Auto verkopen buiten Amstelveen 

Ook buiten Amstelveen staan we graag voor je klaar. Hierbij heb je de keuze om je auto zelf naar onze locatie in Purmerend te rijden of gebruik te maken van onze ophaalservice. Onze autoverkoopservice is dus door heel Nederland beschikbaar.  

Hoe gaan we te werk? 

Auto verkopen in Amstelveen? Onze werkwijze verloopt in vier eenvoudige stappen. We zetten ze voor je uiteen. 

Stap 1: informatie 

Een autoverkoop begint met het invullen van alle informatie over de auto. Dit vindt via onze website plaats. Hoe uitgebreider je de informatie invult, des te accurater het bod. Te veel informatie verstrekken bestaat in deze fase eigenlijk niet. Elk detail kan namelijk van invloed zijn op het bod.

Onze experts nemen graag de tijd om de informatie nauwkeurig door te spitten. Heb je bijvoorbeeld deuken, krassen of vlekken op je auto? Of heb je ooit een nieuwe band, dynamo of koplamp aangeschaft? Laat het dan zeker aan ons weten. Op die manier ontvang je een eerlijk bod op je auto. Wanneer bij de controle in stap 4 blijkt dat er belangrijke informatie ontbreekt, zijn we gerechtigd om het bod nog aan te passen. Door de informatie in stap 1 zo eerlijk en volledig mogelijk te verstrekken, voorkom je een vervelende situatie in stap 4. 

Auto verkopen Amstelveen ; Taxatie

Stap 2: taxatie 

Vervolgens is het aan ons de beurt om je te voorzien van een eerlijke taxatie. Deze ontvang je binnen twee werkdagen in je e-mail. Tijdens deze dagen gaan we voor je aan de slag met de door jou gegeven informatie in stap 1. Dit is allemaal volledig gratis en vrijblijvend. Indien je uiteindelijk besluit het bod af te wijzen, heb je nog steeds kosteloos een taxatie ontvangen. 

Stap 3: bod accepteren 

Zodra je ons bod hebt ontvangen, krijg je uiteraard de tijd om erover na te denken. Ga je akkoord? Dan hoef je het ons alleen nog maar te laten weten en kunnen we direct een transactiemoment inplannen. Wijs je het af? Dan kun je de gratis taxatie gebruiken voor verdere onderhandelingen. 

Stap 4: transactie 

In de laatste stap vindt de daadwerkelijke transactie plaats. Dit kan bij ons op locatie in Purmerend of bij je thuis. Tijdens de transactie controleren we goed of de informatie in stap 1 eerlijk en volledig is ingevuld. Als alles in orde is, vrijwaren we het kenteken en rekenen we direct met je af. Je ontvangt het geld dan binnen enkele minuten op je rekening. Tot slot schudden we elkaar tevreden de hand. 

Auto  verkopen Amstelveen: Transactie

Auto verkopen in Amstelveen, waarom voor ons kiezen? 

Auto verkopen Amstelveen kan op meerdere manieren. Zo kun je je auto particulier verkopen of via een autoverkoopsite. We geven vijf redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen.

Eerlijkheid

Waar de meeste andere kopers zo veel mogelijk winst aan de transactie willen overhouden, streven wij ernaar om beide partijen tevreden te stellen. Daarom voorzien we je altijd van een eerlijk bod op basis van de door jou geleverde informatie. Wanneer jij deze informatie eerlijk en volledig invult, resulteert dit in een eerlijk bod. 

Auto verkopen Amstelveen al ruim 35 jaar ervaring in de autobranche

Ervaring

Als product van Johan Meure hebben we al ruim 35 jaar ervaring in de autobranche. Bovendien zijn we BOVAG en RDW erkend. Dankzij deze ervaring, kennen we de markt goed en zijn we altijd in staat om een passend bod te doen.  

Geen tussenpersoon 

Eén van de onderscheidende factoren van ons autoverkoopbedrijf is dat we handelen zonder tussenpersoon. Dankzij dit rechtstreekse contact zijn er geen bemiddelingskosten en ontvang je dus een eerlijk bod naar waarde voor je auto. Aangezien veel andere autoverkoopbedrijven wel gebruikmaken van een tussenpersoon, is ons bedrijf voor verkopers een extra aantrekkelijke optie. 

Gratis taxatie 

Ook onze gratis taxatie is een goede reden om voor ons te kiezen. Dit bieden we iedere potentiële verkoper aan. Je krijgt hierdoor een juiste indicatie van de waarde van je auto. Ga je akkoord met ons bod? Dan weet je voor de daadwerkelijke transactie al precies welk bedrag je voor je auto krijgt. Wijs je het af? Je mag de gratis taxatie houden om je onderhandelingspositie met andere partijen te versterken. Zelfs als je uiteindelijk besluit om je auto ergens anders te verkopen, is het dus voordelig om in ieder geval een taxatie bij ons aan te vragen.  

Auto verkopen Amstelveen ophaalservice

Ophaalservice

Eén van onze unieke voordelen is de ophaalservice. Auto verkopen Amstelveen of omstreken, maar ook in de rest van Nederland door onze ophaalservice. Woon je in Groningen of Limburg? Ook dan nemen we je auto graag over. Afhankelijk van de afstand kan dit wel van invloed zijn op ons bod. Voor het ophalen van de auto rekenen we meestal € 250. De tijd en moeite die je hiermee bespaart, is het voor veel verkopers meer dan waard.  

Auto verkopen in Amstelveen, autoverkoopsite of particuliere verkoop? 

Alhoewel een particuliere verkoop van je auto in theorie iets meer winst kan opleveren, zitten er ook genoeg gevaren aan. Deze gevaren zijn voor veel verkopers een reden om hun auto via een autoverkoopsite van de hand te doen. We zetten twee risico’s van een particuliere verkoop voor je uiteen. 

Onderhandelingen onder druk 

Om te beginnen staat er bij een particuliere verkoop vaak veel druk op. Waar wij als autoverkoopbedrijf streven naar eerlijkheid, wordt er in de particuliere verkoopwereld veelal gestreefd naar winstmaximalisatie. Hierdoor loop je het risico dat een koper je weet te overtuigen van een veel te laag bod. Dit kan behoorlijke financiële schade met zich meebrengen. Bij ons krijg je daarentegen alle tijd om rustig over het bod na te denken. Je kunt het vervolgens zonder enige druk accepteren of afwijzen. 

Een onzekere transactie 

Daarnaast is de transactie bij een particuliere verkoop zeer onzeker. Waar je bij een autoverkoop via ons te maken krijgt met ervaren professionals, kun je bij een particuliere verkoop met oplichters in aanraking komen. Je loopt hierdoor het risico dat je je geld te laat of zelfs helemaal niet ontvangt. Bovendien moet je de locatie van de transactie zelf zien te regelen. Ook dit brengt de nodige onzekerheid met zich mee. 

Auto verkopen in Amstelveen? Wat je nog meer moet weten over een autoverkoop aan ons 

Bij het verkopen van je auto in Amstelveen of daarbuiten, zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden. We zetten ze voor je op een rij. 

Onze doelgroep 

Ons autoverkoopbedrijf is gespecialiseerd in jonge Nederlandse auto’s. Voor ons behoren alle auto’s met een kilometerstand onder de 60.000 tot deze categorie. Toch vallen niet alle jonge Nederlandse auto’s binnen onze doelgroep. Op taxi’s en hulpverleningsvoertuigen doen we bijvoorbeeld geen bod. 

Bedenktijd 

Auto verkopen in Amstelveen? Eén van de voordelen van ons autoverkoopbedrijf is de lange bedenktijd die je krijgt. We begrijpen namelijk goed dat de verkoop van je auto een grote en spannende beslissing is. Zodra je ons bod hebt ontvangen, heb je acht werkdagen de tijd om het te overwegen. Tijdens deze bedenktijd zit je nergens aan vast, waardoor je zonder druk een juiste beslissing kan maken. Pas na ondertekening van de overeenkomst is de verkoop definitief. 

Misinformatie

Het bod dat we in stap 2 uitbrengen, is alleen gegarandeerd als er volledige en juiste informatie is gegeven in stap 1. Wanneer bij de inspectie in stap 4 blijkt dat er belangrijke informatie mist, zijn we gerechtigd om ons bod aan te passen. Uiteraard krijg je vervolgens opnieuw bedenktijd.  

Ophalen of brengen 

Zoals gezegd kun je gebruikmaken van onze ophaalservice. Afhankelijk van de afstand tot Purmerend kan dit wel van invloed zijn op ons bod. Wil je de auto liever brengen? Dan spreken we een dag met je af. We zijn wekelijks open van maandag t/m zaterdag. 

Betaling

Na goedkeuring van de inspectie in stap 4 is het tijd voor de definitieve transactie. Hierbij vrijwaren we het kenteken van de auto en betalen we direct het bedrag. Je kunt ter plekke controleren of het volledige bedrag op je rekening staat. 

Auto verkopen Amstelveen, vraag nu je taxatie aan

Vraag nu de gratis taxatie aan 

Het verkopen van je auto is een spannende beslissing. Door de gratis taxatie op onze website aan te vragen, zet je voor jezelf een vrijblijvende eerste stap. Met onze jarenlange ervaring in de autoverkoop voorzien we je vervolgens van een bod naar waarde. We streven ernaar om een eerlijke, menselijke deal te sluiten waar beide partijen tevreden op terugkijken. Dus wil jij jouw auto verkopen in Amstelveen of omstreken en ben je klaar voor de eerste stap? Vraag dan nu de gratis taxatie aan!


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Auto verkopen in een andere stad

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren, wil jij jouw auto verkopen aan ons maar woon je niet in Amstelveen? Geen probleem, je kunt jouw auto altijd bij ons langsbrengen in Purmerend. Wist je dat wij ook een auto ophaalservice hebben? Hierdoor kunnen wij jouw auto ook ophalen wanneer je net iets te ver woont of als het jou niet helemaal goed uitkomt om langs te komen. Doorgaans rekenen wij € 250 (afhankelijk van de afstand) voor het ophalen van jouw auto. Maak vandaag nog een afspraak en breng jouw auto van maandag t/m zaterdag langs bij ons in Purmerend.

Woon jij in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Bergen, Beverwijk, Delft, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Medemblik, Purmerend, Rotterdam, Schagen, Utrecht, Zaandam of zelfs Zoetermeer ? Maak dan handig gebruik van onze ophaalservice. Wil je toch meer weten of gebruik maken van onze handige tips om jouw auto te verkopen? Neem direct contact met ons op, de professionals van Verkoopjeautoaanons.nl helpen jou graag verder!