Auto verkopen Beverwijk

Auto verkopen Beverwijk? Je doet het eenvoudig, aan ons! Als product van Johan Meure zijn we al ruim 35 jaar actief in de autobranche. Hierdoor weten we als geen ander wat een eerlijke verkoopprijs voor je auto is. Ons doel is om samen tot een deal te komen waar beide partijen tevreden mee zijn. Ben je geïnteresseerd? Op deze pagina ontdek je onze voordelen, werkwijze, doelgroep en de gevaren van auto verkopen Beverwijk. 

Auto verkopen Beverwijk; de voordelen 

Auto verkopen Beverwijk of omstreken heeft een aantal belangrijke voordelen. We zetten er zeven voor je op een rij. 

Goede begeleiding 

Zoals gezegd zijn we als product van Johan Meure al meer dan 35 jaar actief in de autobranche. Hierdoor zijn we in staat om je goed door het verkoopproces heen te leiden. Heb je last van twijfels? Of weet je niet zeker of je de auto goed hebt gecontroleerd? Je hoeft maar contact met ons op te nemen en onze experts staan voor je klaar.  

Geen tussenpersoon 

Een ander belangrijk voordeel van ons is dat we zonder tussenpersoon handelen. Dat wil zeggen dat we altijd direct met onze klanten in contact zijn. Het grote voordeel hiervan is dat er dan geen bemiddelingskosten in rekening hoeven te worden gebracht. Je kunt je wel voorstellen dat dit zowel voor ons als voor jou voordelig is. Je ontvangt dan namelijk meer geld voor je auto. De kans is groot dat je nergens anders een betere prijs voor je auto krijgt.  

Auto verkopen Beverwijk

Gratis taxatie 

Ook als je je auto niet aan ons verkoopt zijn we voordelig. Ons team van experts voorziet je namelijk graag van een gratis taxatie. Op die manier krijg je een goed beeld van de daadwerkelijke waarde van je auto. Hierbij wordt rekening gehouden met alle belangrijke factoren. Denk aan het uiterlijk van de auto, technische systemen, reparaties, mechaniek en de huidige markt. Samen resulteert het in een volledige taxatie. Vervolgens is het aan jou de keuze om je auto aan ons te verkopen of met behulp van de gratis taxatie een andere koper te vinden.  

Duidelijkheid 

Auto verkopen Beverwijk? Bij het verkopen van je auto aan ons bedrijf kun je op veel duidelijkheid rekenen. Zo weet je van tevoren precies wat het bod is. Je loopt dan niet het risico dat je onder druk een bod accepteert waar je achteraf spijt van krijgt. Bij veilingen of particuliere verkoop is dat wel anders.

Auto verkopen Beverwijk, ophaalservice

Ophaalservice

Auto verkopen Beverwijk? Maar heb je geen tijd om daarvoor naar onze locatie in Purmerend te rijden? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Hiermee kun je, weliswaar tegen betaling, je verkochte auto door ons laten ophalen. Het zorgt voor optimaal comfort tijdens je autoverkoop.  

Expertise

Wanneer je besluit om met ons in zee te gaan, krijg je te maken met een team van experts. Onze werknemers beschikken stuk voor stuk over veel expertise op het gebied van autoverkoop en helpen je graag. Niet alleen bij het doen van een gratis taxatie, maak ook voor andere vragen of suggesties kun je contact met ons opnemen. 

Eerlijke deal 

Tot slot streven we altijd naar een zo eerlijk mogelijke deal. Het is voor ons belangrijk dat beide partijen er tevreden op terugkijken en dat je auto het bedrag oplevert dat die waard is. Laat je je auto door ons taxeren? Dan kun je een eerlijk bod op basis van feiten verwachten.  

Auto verkopen Beverwijk; de werkwijze 

Auto verkopen Beverwijk of een andere stad, bij een verkoop aan ons doorloop je altijd vier stappen. We zetten ze voor je uiteen. 

Auto verkopen Beverwijk

Informatie

Bij de eerste stap is het vooral de klant die het werk doet. Je kan in deze fase de benodigde informatie verstrekken voor een eerlijke verkoop. Denk aan algemene informatie zoals het merk, model en bouwjaar van de auto, maar ook gegevens zoals kilometerstand, krassen en deuken. Op basis van de informatie die je verstrekt, ontvang je in de volgende stap de taxatie. Je kunt je wel voorstellen dat hoe uitgebreider de informatie die je in deze stap verstrekt, des te eerlijker het bod dat je ontvangt.  

Taxatie

Zoals gezegd is het na de informatiefase aan ons de taak om te taxeren. Nadat we alle factoren in overweging hebben genomen, rolt er binnen twee werkdagen een definitieve taxatie uit. Deze ontvang je in je e-mail. Wist je dat een gratis taxatie van ons volledig vrijblijvend is? Je kunt dus zonder enig risico een waardebepaling van je auto ontvangen. Zelfs wanneer je uiteindelijk besluit om je auto aan iemand anders te verkopen, heb je dus alsnog voordeel aan een taxatieaanvraag.  

auto verkopen Beverwijk, transactie

Ga je akkoord? 

Nu je de taxatie hebt ontvangen, is het aan jou de keuze om wel of niet akkoord te gaan met het bod. Je krijgt uiteraard ruim de tijd om erover na te denken. Op die manier kun je een goed doordachte keuze maken waar je tevreden op terugkijkt. En dat maakt ons ook tevreden! 

Transactie

Ga je akkoord? Dan hoeven we alleen nog de transactie te doen. Hierbij controleren we je auto goed. Klopt alle informatie die je in stap 1 hebt doorgegeven? Zo niet, dan zijn we gerechtigd om ons bod nog aan te passen. Uiteraard krijg je dan weer opnieuw bedenktijd. Is alles in orde? Dan gaan we over tot de definitieve transactie. We betalen je direct per bank, waardoor je op locatie kunt checken of het geld binnen is. Vervolgens vrijwaren we je kenteken. Kijken beide partijen er tevreden op terug? Dan is het een geslaagde deal geweest! 

Auto verkopen Beverwijk; de doelgroep 

Je jonge Nederlandse auto verkopen in Beverwijk of omstreken? Dan moet je bij ons zijn! We zijn namelijk gespecialiseerd in de verkoop van die categorie. Onder jonge Nederlandse auto’s verstaan we auto’s met een Nederlands kenteken en een kilometerstand van minder dan 60.000. Heb je een Mazda, Renault of Mercedes? Zolang je auto binnen de doelgroep valt, maakt het merk voor ons niet uit. Wel vormen auto’s die al veel eigenaren hebben gehad, taxi’s en hulpverleningsvoertuigen een uitzondering. Waarom we ons op deze doelgroep richten? Omdat we alle ontwikkelingen in de markt dan op de voet kunnen volgen en onze klanten van een zo eerlijk mogelijk bod kunnen voorzien.  

De gevaren van een particuliere verkoop 

Auto verkopen in Beverwijk of een andere stad, dan kun je kiezen voor een autoverkoopsite of particuliere verkoop. Bij een autoverkoopsite handel je met een bedrijf dat bestaat uit een team van experts en bij een particuliere verkoop handel je met één individu. Dat maakt particuliere verkoop een stuk risicovoller. We zetten de drie gevaren van een particuliere verkoop voor je op een rij. Mocht je voor een particuliere verkoop kiezen, dan weet je goed waar je op moet letten. Kies je een autoverkoopsite? Dan weet je welke risico’s je ontloopt! 

Wanbetaling

Het eerste risico van een particuliere verkoop is dat de koper het afgesproken bedrag niet betaalt. Zo komt het regelmatig voor dat kopers voordoen alsof ze genoeg geld hebben, terwijl ze de auto in werkelijkheid helemaal niet kunnen betalen. Heb je geen contract laten tekenen? Dan loop je het risico op wanbetaling. 

Risicovolle onderhandelingen 

Daarnaast staat er bij een particuliere verkoop van je auto vaak veel druk op de onderhandelingen. Het grootste deel van de kopers streeft namelijk niet naar een eerlijke deal, maar naar een zo laag mogelijke prijs. Ben je onervaren in onderhandelen? Dan loop je bij een particuliere verkoop het risico op een deal waar de koper hard om lacht.  

Aansprakelijkheid

Ook op het gebied van aansprakelijkheid loop je risico’s. Zo kun je na de particuliere verkoop van je auto nog steeds aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of gebreken. Zorg ervoor dat je dit voorkomt door alles goed vast te leggen in een professioneel contract. Is dat je te veel gedoe? Dan is een autoverkoopsite zoals die van ons een betere optie. Met al onze ervaring zorgen we voor een eerlijke, professionele deal. 

Auto verkopen Beverwijk? Vraag de gratis taxatie aan! 

Wil jij jouw auto verkopen in Beverwijk op een betrouwbare en eenvoudige manier? Verkoopjeautoaanons.nl biedt de ideale oplossing. Wij zijn al meer dan 25 jaar lang BOVAG-lid en bovendien volledig erkend door RDW. Met ruim 35 jaar ervaring in de autobranche kunnen we je van een eerlijk bod voorzien. Aangezien we zonder tussenpersonen werken, is de kans groot dat je nergens anders een betere deal vindt. Bovendien nemen onze deskundige begeleiding en ophaalservice veel bezwaren weg.

Ben je klaar om je auto te verkopen? Of wil je je oriënteren op de mogelijkheden? Vraag dan nu de gratis taxatie aan. Je hoeft hiervoor alleen de benodigde gegevens in te vullen en binnen twee werkdagen ontvang je de taxatie in je mailbox. Op basis hiervan kun je vrijblijvend beslissen of je de deal doorzet.  


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Auto verkopen in een andere stad

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren, wil jij jouw auto verkopen aan ons maar woon je niet in Beverwijk? Geen probleem, je kunt jouw auto altijd bij ons langsbrengen in Purmerend. Wist je dat wij ook een auto ophaalservice hebben? Hierdoor kunnen wij jouw auto ook ophalen wanneer je net iets te ver woont of als het jou niet helemaal goed uitkomt om langs te komen. Doorgaans rekenen wij € 250 (afhankelijk van de afstand) voor het ophalen van jouw auto. Maak vandaag nog een afspraak en breng jouw auto van maandag t/m zaterdag langs bij ons in Purmerend.

Woon jij in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Delft, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Medemblik, Purmerend, Rotterdam, Schagen, Utrecht, Zaandam of zelfs Zoetermeer? Maak dan handig gebruik van onze ophaalservice. Wil je toch meer weten of gebruik maken van onze handige tips om jouw auto te verkopen? Neem direct contact met ons op; de professionals van Verkoopjeautoaanons.nl helpen jou graag verder!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.