Auto verkopen Hoorn

Auto verkopen Hoorn

Auto verkopen Hoorn of omgeving? Dat kun je bij ons niet alleen op een prettige manier, maar ook tegen de beste prijs doen. Dat komt onder andere doordat we geen administratie-, taxatie- en servicekosten in rekening brengen. Wat overblijft is een eerlijk bod naar waarde. Wat onze service verder uniek maakt, is de mogelijkheid om je auto door ons te laten ophalen. Dit zorgt voor optimaal comfort. Ben je benieuwd naar onze doelgroep auto’s, voordelen en werkwijze? Lees dan zeker verder!

Welke auto heb je?

Auto verkopen Hoorn? Bij ons doe je dit snel, eenvoudig en eerlijk. Aangezien we onze klanten van een zo passend mogelijk bod willen voorzien, hebben we ervoor gekozen om ons alleen te richten op één categorie auto’s. Zo is bij ons alleen de verkoop van Nederlandse auto’s bij een kilometerstand onder de 60.000 mogelijk. Het maakt hierbij niet uit of je een Renault, BMW of Volkswagen hebt. Wel vallen taxi’s, hulpverleningsvoertuigen en auto’s die al veel verschillende eigenaren hebben gehad buiten onze doelgroep. Beschik je over een auto die past binnen onze categorie? Verderop lees je hoe de vier stappen van een autoverkoop er bij ons uitzien. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Auto verkopen Hoorn; waarom voor ons kiezen?

Auto verkopen Hoorn is op meerdere manieren mogelijk. Toch is het in veel gevallen raadzaam om te kiezen voor een autoverkoopsite zoals die van ons. We geven je vijf redenen!

Een team van doorgewinterde experts

Om te beginnen bestaat ons team uit een stel doorgewinterde experts op het gebied van auto verkopen. Hierdoor beschikken ze allemaal over uitgebreide kennis en bovendien helpen ze elkaar graag. Het bod dat je van ons ontvangt, is dus samengesteld door een goed samenwerkend team. Het resulteert in een eerlijk bod waarbij met alle factoren rekening is gehouden.

Verkoopjeautoaanons; meer dan 35 jaar ervaring

Meer dan 35 jaar ervaring

Als product van Johan Meure hebben we een solide achtergrond in de autobranche met maar liefst 35 jaar ervaring. Hierdoor kennen we de markt als geen ander en kunnen we onze klanten een kwalitatief bod doen. Wij zijn erkend door RDW én we zijn al ruim 25 jaar BOVAG-lid. Bovendien stelt de ervaring ons in staat om je gedurende het hele verkoopproces goed te begeleiden. We weten namelijk precies wat je allemaal kunt verwachten.

Eerlijkheid staat voorop

Waar andere bedrijven vaak gericht zijn op het maximaliseren van de winst, streven wij naar een zo eerlijk mogelijke deal. Dat wil zeggen dat een autoverkoop bij ons pas een succes is zodra beide partijen er tevreden mee zijn. We baseren ons bod dan ook altijd op de feitelijke informatie die je verstrekt. Wil je een eerlijk bod van ons ontvangen? Wees dan eerlijk bij het geven van de informatie. 

Eigen ophaalservice bij auto verkopen Hoorn

Eigen ophaalservice

Ook bieden we een eigen ophaalservice aan. Hierdoor is het niet noodzakelijk om naar Purmerend te komen voor je autoverkoop. Alhoewel de afstand van Hoorn tot Purmerend niet heel groot is, kan het altijd voorkomen dat je liever voor het gemak van onze ophaalservice kiest. Het bespaart je namelijk veel tijd en moeite.

Zonder tussenpersoon

Verder willen we je wijzen op een uniek voordeel van ons bedrijf. In tegenstelling tot de meeste andere autoverkoopbedrijven, doen we namelijk rechtstreeks zaken met jou als autoverkoper. Hierdoor worden er geen extra bemiddelingskosten in rekening gebracht en ontvang je een eerlijk bod dat de werkelijke waarde van je auto weerspiegelt. De kans is dus groot dat je nergens anders een hoger bod voor je auto gaat krijgen. Het maakt ons een aantrekkelijke keuze voor verkopers die op zoek zijn naar een bod dat hun auto verdient.


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

De vier stappen van auto verkopen Hoorn

Je auto verkopen in Hoorn vindt plaats in vier stappen. Je begint met het verstrekken van informatie, om vervolgens een gratis en vrijblijvende taxatie te ontvangen. Ga je akkoord? Dan plannen we de definitieve transactie in. We zetten de stappen voor je uiteen.

Stap 1: informatie

Wanneer je geïnteresseerd bent in auto verkopen Hoorn, raden we je aan om een gratis taxatie op onze website aan te vragen. Dat is een vrijblijvende manier om een realistische waardeschatting van je auto te ontvangen. De aanvraag van een taxatie begint met het invullen van gegevens over je auto. Op basis daarvan gaat ons team van experts aan de slag om een eerlijke taxatie te maken. Je kunt je wel voorstellen dat hoe eerlijker en uitgebreider de informatie die je invult, des te realistischer het bod dat je ontvangt. Vermeld dus niet alleen basisgegevens, maar ook kleinere dingen zoals de conditie van de bekleding en de binnenverlichting. Verderop kun je lezen wat de stappen van een goede autocontrole zijn.

Denk je dat je meer geld voor je auto krijgt wanneer je belangrijke gebreken niet deelt? In stap 4 van het verkoopproces controleren we je auto zo zorgvuldig dat we zelfs de kleinste gebreken ontdekken. Als je dit in de informatiefase niet aan ons hebt doorgegeven, passen we ons bod aan. Wees dus eerlijk en volledig bij het opgeven van de informatie in stap 1. Uiteraard is het geen probleem wanneer je per ongeluk iets over het hoofd ziet.

Informatie voor de taxatie van het auto verkopen

Stap 2: taxatie

Nadat alle informatie bij ons binnen is, gaat ons team van experts voor je aan de slag. Ze gebruiken alle informatie uit stap 1 om je binnen twee werkdagen van een eerlijk bod te voorzien. Vervolgens krijg je ruim de tijd om het bod te overwegen.

Stap 3: akkoord?

In stap 3 bepaal je of je wel of niet akkoord gaat met het bod. Bij akkoord gaan we verder naar stap 4 van het verkoopproces. Hoop je ergens anders toch meer geld voor je auto te krijgen? Dan heeft het je in ieder geval een gratis taxatie opgeleverd. 

Stap 4: transactie

Tot slot is het tijd voor de daadwerkelijke transactie. Hierbij kun je ervoor kiezen om naar onze locatie in Purmerend te komen of gebruik te maken van onze betaalde ophaalservice. Zodra je auto bij ons binnen is, controleren we goed of alle verstrekte informatie klopt en volledig is. Bij goedkeuring vindt de transactie direct plaats. Hierbij betalen we je per bank en kun je ter plekke controleren of het geld op je rekening staat. Als alles in orde is, vrijwaren we het kenteken van je auto en is de deal definitief.

Stap 4: transactie voor de auto verkoop.

Auto verkopen Hoorn: Hoe ziet een goede controle van je auto eruit?

Auto verkopen Hoorn? Zoals gezegd controleren we je auto in stap 4 van het verkoopproces goed. Om een goede staat van je auto te verzekeren, kijken we verder dan alleen het visuele aspect ervan. We zetten de stappen van een volledige autocontrole voor je op een rij. Door deze stappen zelf ook uit te voeren, verzamel je alle benodigde informatie om in stap 1 aan ons te verstrekken. 

Visuele inspectie

Een goede controle van je auto begint met een visuele inspectie. Loop bij daglicht rondom je auto en inspecteer de buitenkant op eventuele schade, deuken of krassen. Vergeet hierbij niet om ook de banden te controleren op slijtage. Vervolgens kun je de binnenkant van je auto inspecteren. 

Vloeistoffen

Na de visuele inspectie is het tijd om de vloeistoffen te controleren. Noteer hierbij het oliepeil, koelvloeistofniveau, remvloeistofniveau en het niveau van de ruitensproeiervloeistof. Indien nodig kun je er eventueel voor kiezen om ze bij te vullen. Alhoewel dit je vloeistof kost, levert dit wel een waardestijging van je auto op.  

Verlichting

De verlichting is een essentieel onderdeel van je auto. Zorg ervoor dat alle verlichting goed werkt. Test hierbij niet alleen het standaard voor- en achterlicht, maar ook de remlichten, richtingaanwijzers en mistlampen. 

Remmen

Verder is het belangrijk om te controleren of je remmen goed werken. Luister hierbij ook goed naar vreemde geluiden tijdens het remmen. Als er problemen zijn, is het belangrijk om dit in de informatiefase te vermelden. 

Elektrische systemen

Tot slot beschikt iedere moderne auto over de nodige elektrische systemen. Denk aan de ruitenwissers, airconditioning en verwarming. Ook hiervan is het belangrijk dat ze naar behoren functioneren. Zo niet, laat ze dan repareren of vermeld het bij je taxatieaanvraag.  

Auto verkopen Hoorn? Vraag nu gratis een vrijblijvende taxatie aan!

De Hoornse haven

Als je je auto wilt verkopen in Hoorn of omgeving, kun je bij ons terecht voor een prettige en eerlijke verkoop. Aangezien we geen administratie-, taxatie- en servicekosten rekenen, kunnen we je van het beste bod voorzien. Daarnaast bieden we de unieke mogelijkheid om je auto door ons te laten ophalen, wat zorgt voor optimaal comfort. Met een team van doorgewinterde experts en meer dan 35 jaar ervaring in de autobranche, streven we naar eerlijkheid en tevredenheid bij elke deal.

Het verkoopproces bestaat uit vier stappen. In stap 1 geef je ons alle informatie over je auto. Het is raadzaam om hierbij niet alleen te kijken naar het visuele aspect, maar ook naar de vloeistoffen, verlichting, remmen en elektrische systemen. Op basis hiervan voorzien we je in stap 2 van een eerlijke taxatie naar waarde. Vervolgens kun je in stap 3 beslissen of je akkoord gaat en vindt in stap 4 de eventuele transactie plaats. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende taxatie aan! 

Auto verkopen in een andere stad

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren, wil jij jouw auto verkopen aan ons maar woon je niet in Hoorn? Geen probleem, je kunt jouw auto altijd bij ons langsbrengen in Purmerend. Wist je dat wij ook een auto ophaalservice hebben? Hierdoor kunnen wij jouw auto ook ophalen wanneer je net iets te ver woont of als het jou niet helemaal goed uitkomt om langs te komen. Doorgaans rekenen wij € 250 (afhankelijk van de afstand) voor het ophalen van jouw auto. Maak vandaag nog een afspraak en breng jouw auto van maandag t/m zaterdag langs bij ons in Purmerend.

Woon jij in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Beverwijk, Den Haag,
Den Helder, Delft, Dordrecht, Medemblik, Purmerend, Rotterdam, Schagen, Utrecht, Haarlem , Hilversum , Zaandam of zelfs Zoetermeer? Maak dan handig gebruik van onze ophaalservice. Wil je toch meer weten of gebruik maken van onze handige tips om jouw auto te verkopen? Neem direct contact op met ons, de professionals van Verkoopjeautoaanons.nl helpen jou graag verder!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.