auto verkopen bergen op zoom

Auto verkopen Bergen

Wil je je auto verkopen in Bergen? Je doet het eerlijk en veilig via onze website. Hierbij verkoop je niet aan een particulier, maar direct aan ons. Wat dit je oplevert? Een eerlijke prijs, prettige communicatie en een goede begeleiding in het verkoopproces. Bovendien rekenen we geen bemiddelingskosten, waardoor je het maximale bedrag voor je auto ontvangt. We streven niet naar winstmaximalisatie, maar naar tevreden klanten. Lijkt dit je wat? Op deze pagina lees je alles wat belangrijk is over een autoverkoop aan ons.

auto verkopen bergen op zoom

Onze doelgroep

Voordat we dieper op het verkoopproces ingaan, is het belangrijk om duidelijk te maken wat onze doelgroep is. Niet iedere auto is namelijk geschikt om aan ons te verkopen. We hebben een duidelijke focus gekozen, wat zorgt voor optimale kwaliteit van dienstverlening. Onze doelgroep bestaat enkel uit jonge Nederlandse auto’s. Dat zijn auto’s met een Nederlands kenteken en een kilometerstand van onder de 60.000. Bovendien tellen hulpverleningsvoertuigen, taxi’s en auto’s die al veel verschillende eigenaren hebben gehad daarbij niet mee.

Welk merk auto je hebt, maakt voor ons niet uit. Zolang die maar jong en Nederlands is. Is dat voor jouw auto het geval? Dan weet ons team van specialisten precies wat een eerlijk bod is en werken we graag met je samen.

Waarom aan ons verkopen?

Wil je je auto verkopen in Bergen, maar weet je niet aan wie? De kans is groot dat je het aan ons het meest voordelig doet. Dit zijn acht redenen om voor ons te kiezen!

Een optimale prijs 

Om te beginnen is de kans groot dat je bij ons de hoogste prijs voor je auto ontvangt. Dat komt onder andere doordat we zonder bemiddelaar werken, wat je zomaar 5% tot 10% kan schelen. Daarnaast streven we er altijd naar om een zo eerlijk mogelijk bod op je auto te doen. Waar particuliere kopers vaak voor zo goedkoop mogelijk gaan tijdens onderhandelingen, kiezen onze professionals voor een bod naar waarde. Dit levert je in veel gevallen een optimale prijs voor je auto op.

auto verkopen bergen op zoom
auto verkopen bergen op zoom

Een team van professionals 

Zoals gezegd werkt er bij ons een team van professionals die je maar al te graag helpt om je auto te verkopen in Bergen. Stuk voor stuk beschikken ze over veel kennis en vaak een jarenlange ervaring op het gebied van autoverkoop. Hierdoor zijn ze goed op de hoogte van veranderingen in de markt, wat je in sommige gevallen extra veel geld kan opleveren. Ook zijn ze in staat om al je vragen omtrent de verkoop te beantwoorden. Ons team bestaat uit een groep individuen waarvan iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Aangezien ze graag met elkaar samenwerken, worden de krachten gebundeld. Dit draagt zeker bij aan een optimale verkoopervaring. 

Duidelijkheid 

Duidelijkheid, één van de belangrijkste onderdelen van onze werkwijze. Verkoop je je auto aan ons in Bergen? Dan kun je rekenen op veel duidelijkheid. Zo weet je vóór de daadwerkelijke verkoop precies wat ons bod is en is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Hierdoor wandel je zonder twijfels door een toch spannend proces heen.  

auto verkopen bergen op zoom
Auto verkopen Bergen op Zoom

Geen druk

Houd je niet van de spanning en druk die er bij een onderhandeling komt kijken? Nog een reden om met ons in zee te gaan. Nadat je ons bod hebt ontvangen, krijg je ruim de tijd om hier vrijblijvend over na te denken. Op die manier kun je volledig zonder druk een beslissing nemen, wat de kans op een tevreden resultaat vergroot. Heb je wel eens een particuliere verkoop gedaan? De kans is groot dat het gepaard ging met druk en manipulatie. Wanneer je hier niet goed tegen bestand bent, is het risico op een slechte deal groot. Bij ons kun je rekenen op een verkoop zonder druk. 

Eerlijkheid

Een autoverkoop aan ons kenmerkt zich door eerlijkheid. We willen eerlijke deals sluiten waar beide partijen tevreden mee zijn. Ons team accepteert geen manipulatie, maar kiest voor een passend bod naar waarde. Niet alleen omdat we voor onze klanten van waarde willen zijn, maar ook omdat we weten dat dit ons op de lange termijn veel verder brengt als bedrijf.  

auto verkopen bergen op zoom
auto verkopen Bergen op Zoom

Gemaksvoordelen

Ook op het gebied van gemak zijn we een interessante partij. Hoewel je auto bij een verkoop altijd naar Purmerend moet worden vervoerd, wil het niet zeggen dat jij dit zelf moet doen. We bieden namelijk een betaalde ophaalservice aan. Hierdoor kun je je auto zelfs verkopen wanneer je aan de andere kant van de wereld bent of geen zin hebt om naar Purmerend te rijden. Het geeft je de mogelijkheid tot extra gemak bij je autoverkoop. Waarom je auto naar Purmerend moet? Hier beschikken we over alle benodigdheden om je auto te controleren en de verkoop definitief te maken.

Gratis taxatie 

Wil je je auto verkopen in Bergen, maar twijfel je nog aan wie? Of ben je simpelweg benieuwd naar de waarde van je auto? We voorzien je graag van een gratis taxatie. Zo krijg je een goed beeld van de werkelijke waarde van je auto, waarbij we rekening houden met factoren als kilometerstand, conditie en leeftijd. Nadat je de taxatie van ons hebt ontvangen, kun je volledig vrijblijvend bepalen wat je ermee doet. Zo kun je ervoor kiezen om je auto aan ons te verkopen of toch verder te kijken. We raden iedereen aan om de taxatie aan te vragen. Je hebt er niets mee te verliezen en veel winst mee te behalen. 

Auto verkopen Alphen aan den Rijn

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je besluit om je auto aan ons te verkopen, doorloop je de vier stappen van onze werkwijze. We zetten ze graag voor je op een rij. 

Stap 1: informatie geven 

Een autoverkoop begint met het opgeven van informatie over je auto. Denk aan gegevens zoals je kenteken, kilometerstand en eventuele schade. Je doet dit eenvoudig via onze website. Op basis van de informatie die je aan ons geeft, stellen wij een taxatie op. Het is dus belangrijk om zo eerlijk en volledig mogelijk te zijn bij het verstrekken van de informatie. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat de taxatie in een later stadium wordt aangepast. 

Stap 2: taxatie 

Nadat je de informatie hebt gegeven, is het aan ons de taak om er een passende taxatie voor te maken. Deze ontvang je binnen twee werkdagen in je e-mail. Het is belangrijk om je goed te beseffen dat dit een gratis en vrijblijvende taxatie is. Je zit dus nog nergens aan vast, wat een taxatieaanvraag ook geschikt maakt als je simpelweg benieuwd bent naar de waarde van je auto. Bovendien krijg je ruim de tijd om de taxatie in overweging te nemen. Zo kun je zonder enige druk een goede beslissing nemen.  

Stap 3: beslissing 

Vervolgens is het aan jou om te beslissen of je je auto aan ons verkoopt voor het bedrag van de taxatie of toch liever verder kijkt. Wanneer je akkoord gaat, ga je verder naar de vierde en laatste stap van het verkoopproces. Kijk je liever verder? Dan hopen we dat we in ieder geval van waarde voor je zijn geweest met de gratis taxatie. Uiteraard kun je altijd weer bij ons terugkomen, maar dan moet je wel een nieuwe taxatie aanvragen. 

Stap 4: transactie 

Ga je akkoord? Dan kunnen we de definitieve transactie doen. Deze vindt altijd plaats op onze locatie in Purmerend, omdat we de auto eerst nog moeten controleren. Je kunt je auto zelf naar Purmerend brengen of gebruikmaken van onze betaalde ophaalservice.  

Tijdens de controle kijken we of de in stap 1 opgegeven informatie juist en volledig is. Zo niet, dan zijn we gerechtigd om de taxatie nog aan te passen. Uiteraard krijg je dan opnieuw bedenktijd en pas na definitieve goedkeuring van beide kanten doen we de transactie. Hierbij vrijwaren we het kenteken van je auto en betalen we je direct per bank. Je kunt dan direct ter plekke of op afstand controleren of het geld op je rekening staat. Alles in orde? Dan schudden we elkaar op locatie of virtueel (bij een verkoop op afstand) de hand. 

Auto verkopen Bergen: Vraag de gratis taxatie aan! 

Wil je je jonge Nederlandse auto verkopen in Bergen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als product van Johan Meure, een BOVAG autobedrijf, al meer dan 35 jaar een begrip in de autobranche, zijn we een doorgewinterde partij in de wereld van autoverkoop. Het netwerk en de expertise die we in al die jaren hebben opgebouwd, gebruiken we niet om onze winst te maximaliseren, maar om eerlijke deals te sluiten. Onze missie is pas geslaagd als beide partijen tevreden zijn.

Klaar om te beginnen? Vraag dan nu de gratis taxatie aan op onze website. Je ontvangt deze binnen twee werkdagen in je e-mail en vervolgens krijg je ruim te tijd om erover na te denken. Ga je akkoord? Dan ronden we de deal af. Zo niet, dan hopen we je met de gratis taxatie alsnog te hebben geholpen. Je hebt dus niets te verliezen en veel te winnen! 


  • Snel geregeld
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Veilig & vrijblijvend

Auto verkopen in een andere stad

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren, wil jij jouw auto verkopen aan ons maar woon je niet in Alphen aan den Rijn? Geen probleem, je kunt jouw auto altijd bij ons langsbrengen in Purmerend. Wist je dat wij ook een auto ophaalservice hebben? Hierdoor kunnen wij jouw auto ook ophalen wanneer je net iets te ver woont of als het jou niet helemaal goed uitkomt om langs te komen. Doorgaans rekenen wij € 250 (afhankelijk van de afstand) voor het ophalen van jouw auto. Maak vandaag nog een afspraak en breng jouw auto van maandag t/m zaterdag langs bij ons in Purmerend.

Woon jij in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Delft, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Medemblik, Purmerend, Rotterdam, Schagen, Utrecht, Zaandam of zelfs Zoetermeer? Maak dan handig gebruik van onze ophaalservice. Wil je toch meer weten of gebruik maken van onze handige tips om jouw auto te verkopen? Neem direct contact met ons op; de professionals van Verkoopjeautoaanons.nl helpen jou graag verder!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.