Auto verkopen Utrecht

Auto verkopen Utrecht

Utrecht, de stad van de 112 meter hoge Domtoren, Jaarbeurs en FC Utrecht. Gelegen in de gelijknamige provincie is Utrecht de op 4 na grootste stad van Nederland en tevens hoofdstad van de provincie. De stad heeft meer dan 360.000 inwoners en is gelegen in het oostelijke deel van de Randstad, in het midden van het land.

Er zijn vele opleidingsmogelijkheden in Utrecht, waaronder vele Hogescholen en de Universiteit van Utrecht. Door de vele studenten heeft de stad een jonge populatie met inwoners tussen de 20 en 30 jaar oud. Door de centrale ligging is Utrecht een belangrijk knooppunt op onder andere retail en transportgebied; Utrecht Centraal is het drukste treinstation van Nederland. De eeuwenoude universiteitsstad heeft een gezellige en sfeervolle binnenstad met volop winkel- en horecagelegenheden, en niet te vergeten; autovrij.

Wil je ook een snel & eerlijk bod?

Vul dan je autogegevens in en wij brengen binnen 2 werkdagen een gegarandeerd bod uit!


Ik weet het kenteken niet

De schitterende grachten en bijzondere werfkelders zijn tot op heden een populaire bezienswaardigheid en uiterst geschikt voor het doen van een drankje op de vele terrassen en cafés die hier zijn gevestigd aan het water. De Utrechtse binnenstad is perfect te ontdekken per voet en niet alleen interessant voor een hapje, drankje en shoppen.

Op cultureel en kunst gebied is er namelijk ook genoeg te doen, de stad komt na Amsterdam op de tweede plaats wat betreft het aantal culturele events die er georganiseerd worden. Wat dacht je van het muziekgebouw en poppodium Tivoli Vredenburg, het Dick Bruna Huis, het Museum Speelklok, het Rietveld Schröder Huis en het Catharijneconvent.

Mocht je de drukte van de stad even willen ontsnappen, maak dan een wandeling over de singels, door de botanische tuinen, het Wilhelminapark of park Lepelenburg. Indien je in Utrecht je auto wilt verkopen dan kan dat heel gemakkelijk via Verkoopjeautoaanons.nl.

Professionele autoadviseurs van verkoopjeautoaanons.nl in Utrecht

auto verkopen Utrecht

Zelf je eigen auto verkopen in Utrecht is misschien het eerste waar je aan denkt met alle online mogelijkheden voor het verkopen van auto’s. Wie gaat er nu nog naar een autogarage in Utrecht voor de verkoop van een auto? Aan het particulier verkopen van je auto zitten echter wel wat haken en ogen en het is zeker niet voor iedereen weggelegd. Wat dacht je van alle rompslomp die erbij komt kijken als je zelf je eigen auto verkoopt?

Verkoopjeautoaanons.nl biedt professionele autoadviseurs met jarenlange verkoopervaring die helpen bij het verkopen van je auto in Utrecht op een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier voor een goede prijs. Wij zijn een erkend bedrijf uit Purmerend opgericht door Johan Meure. De autoverkoop site is al jarenlang een begrip in de autobranche waar meer dan 35 jaar ervaring achter zit.

Particulier auto verkopen Utrecht

Particulier auto verkopen Utrecht; het lijkt zo gemakkelijk, een paar fotootjes uploaden op een website, een beschrijving erbij en klaar! Als je geluk hebt, kun je je auto binnen een dag verkopen. Echter, op de vele autoverkoop sites is er zo veel aanbod, dat het voor een autokoper gemakkelijk is om te onderhandelen met meerdere online autoverkopers op hetzelfde moment. Er zullen waarschijnlijk veel geïnteresseerden zijn, maar het kan lang duren voordat je tot een serieuze overeenkomst komt en je je auto daadwerkelijk verkoopt.

Denk daarnaast aan alle onderhandelingen die je zelf moet doen en de tijd en moeite die je daaraan kwijt bent. Bij elke geïnteresseerde autokoper beginnen de onderhandelingen weer opnieuw en bij elk contact kunnen er weer nieuwe vragen zijn over je auto welke je moet beantwoorden.

En wat als elke potentiële koper een proefritje in je auto wil maken? Als je je auto aan een particulier verkoopt, weet je bijna nooit wie de geïnteresseerde is en is het lastig de betrouwbaarheid van de andere partij na te gaan.

Daarbij, het plaatsen van een advertentie op een verkoopsite is lang niet altijd gratis. Vaak worden er kosten in rekening gebracht voor het plaatsen van een advertentie en is die advertentie maar geldig voor een bepaalde tijd. Indien je je auto niet verkoopt voor de einddatum van de advertentie, zul je opnieuw voor de verlenging moeten betalen.

Ook komt er een hoop papierwerk bij kijken bij het verkopen van een auto. De administratieve rompslomp kan veel tijd in beslag nemen als ook het uitzoeken hoe het zit met de regelgeving en richtlijnen voor de documenten. En wat dacht je van het uitzoeken van de aansprakelijkheid na de verkoop? Allemaal taken die onder je eigen verantwoordelijkheid vallen.

Auto verkopen Utrecht aan verkoopjeautoaanons.nl

Kortom, een heleboel redenen om je auto niet particulier te verkopen. Wil je jezelf al dit gedoe van particuliere verkoop besparen, dan kun je je auto via ons verkopen. Naast het besparen van een heleboel rompslomp zorgen onze adviseurs voor het soepel verlopen van het verkoopproces. Het verkopen van een auto is namelijk een vak. Onze adviseurs hebben veel kennis en bovendien jarenlange ervaring met de aankoop en verkoop van verschillende soorten auto’s.

Daarnaast werken we zonder tussenpersoon, in tegenstelling tot vele andere websites, en worden er dus geen bemiddelingskosten in rekening gebracht. Bij ons krijg je dus meer voor je auto en weet je met wie je zaken doet. Bovendien hebben we een eigen ophaalservice voor het geval je de auto niet zelf kan komen brengen. Met ons wordt het wel heel gemakkelijk om je auto te verkopen in Utrecht.

auto verkopen utrecht

Wil je ook een snel & eerlijk bod?

Vul dan je autogegevens in en wij brengen binnen 2 werkdagen een gegarandeerd bod uit!


Ik weet het kenteken niet

Auto verkopen Utrecht; snel, makkelijk en betrouwbaar in 4 stappen

  • Stap 1 begint bij het invullen van je gegevens. Eerst hebben we de kentekengegevens nodig en eventueel een omschrijving van je auto met daarbij een aantal foto’s. Het is belangrijk om zo eerlijk mogelijk te zijn over de huidige staat van je auto.

  • Bij stap 2 taxeren we je auto aan de hand van de doorgestuurde gegevens. Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons per mail of telefonisch een bod met een geldigheid van 8 dagen. Het is niet nodig om direct een beslissing te maken. Tot dit moment zit je nog nergens aan vast en is alles vrijblijvend en kosteloos. Het bod dat wij doen is gegarandeerd mits je auto niet afwijkt van de omschrijving en verder geen mankementen of schade vertoont. Natuurlijk begrijpen we dat de aangeboden auto niet nieuw meer is. Mocht je auto toch beschadigingen hebben die niet zijn beschreven, dan kunnen we ervoor kiezen om opnieuw een nieuw bod uit te brengen met een aangepaste prijs. Of je daarna akkoord gaat met het tegenvoorstel beslis je zelf. Bij het bepalen van het bod kijken we naar de leeftijd van de auto, de staat waarin de auto is onderhouden, de huidige kilometerstand en of de auto aanpassingen heeft ondergaan.

  • Bij stap 3 maak je de keuze of je met ons in zee gaat. Als je besluit akkoord te gaan met ons voorstel dan sturen we een overeenkomst. Vervolgens zullen we contact met je opnemen om af te stemmen of je de auto komt brengen of dat we die op komen halen. Hierna ben je nog 1 stap verwijderd van de definitieve verkoop van je auto.

  • Nadat we bij stap 4 de auto hebben gecontroleerd, vrijwaren wij het kenteken en zorgen we ervoor dat het afgesproken bedrag DIRECT op jouw rekening staat. Hierbij maakt het niet uit of je de auto zelf komt inleveren of dat je gebruik maakt van onze ophaalservice in Utrecht. Het bod dat we uitbrengen is altijd gebaseerd op het brengen van de auto. Indien je niet in staat bent om je auto bij onze locatie in Purmerend te brengen van maandag t/m zaterdag, dan kunnen wij de auto ook bij je ophalen in Utrecht. Dit kan echter wel gevolgen hebben voor de bieding, we rekenen namelijk doorgaans € 250,- voor het ophalen van de auto. 

Auto verkopen Utrecht uitzonderingen

Het is ook goed om te weten dat we niet altijd kunnen helpen met de verkoop van elke auto in Utrecht. Er zijn namelijk een aantal uitzonderingen waar je rekening mee moet houden. We zijn niet geïnteresseerd in taxi’s, auto’s met flinke schade en hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto’s of ambulances. Ook vinden we auto’s die al veel eigenaren hebben gehad en auto’s met een zeer hoge km-stand vaak minder interessant. Onze kracht ligt bij origineel Nederlandse auto’s met een lagere km-stand, het liefst onder de 60.000 km.

Ja, ik wil mijn auto gratis verkopen in Utrecht aan verkoopjeautoaanons.nl

Auto verkopen Utrecht! Ben je enthousiast geworden en wil je graag je auto gratis verkopen in Utrecht zonder gedoe en zonder tussenpersoon aan verkoopjeautoaanons.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stuur de gegevens van je auto door. Wij sturen snel en kosteloos een vrijblijvend bod toe, gebaseerd op de huidige waarde van je auto, zonder bemiddelings- of servicekosten.

Ga je akkoord met ons bod? Dan kom je de auto brengen of halen we deze in ruil voor een vergoeding op in Utrecht. Zodra de auto is goedgekeurd regelen we in een handomdraai het papierwerk en ontvang je het bedrag direct op je rekening. Zo makkelijk, snel en betrouwbaar kan het verkopen van je auto in Utrecht zijn aan verkoopjeautoaanons.nl!

Auto verkopen in een andere stad

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren, wil jij jouw auto verkopen aan ons maar woon je niet in Utrecht? Geen probleem, je kunt jouw auto altijd bij ons langsbrengen in Purmerend. Wist je dat wij ook een auto ophaalservice hebben? Hierdoor kunnen wij jouw auto ook ophalen wanneer je net iets te ver woont of als het jou niet helemaal goed uitkomt om langs te komen. Doorgaans rekenen wij € 250 (afhankelijk van de afstand) voor het ophalen van jouw auto. Maak vandaag nog een afspraak en breng jouw auto van maandag t/m zaterdag langs bij ons in Purmerend.

Woon jij in Amstelveen, Amsterdam, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Bergen, Beverwijk, Delft, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Medemblik, Purmerend, Rotterdam, Schagen, Haarlem, Hilversum , Hoorn, Zaandam of zelfs Zoetermeer? Maak dan handig gebruik van onze ophaalservice. Wil je toch meer weten of gebruik maken van onze handige tips om jouw auto te verkopen? Neem direct contact met ons op; de professionals van verkoopjeautoaanons.nl helpen jou graag verder!

Onze experts

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van verkoopjeautoaanons.nl. Onze experts staan voor je klaar. We helpen je graag verder met deskundig advies en een snel en eerlijk bod op je auto.